2013-10-11 21:23:03
Φωτογραφία για Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας: Μαλώνουν ποιός βόλεψε τους περισσότερους
Ενώ ο Πατραϊκός λαός δεινοπαθεί από τα μέτρα της συγκυβέρνησης - Κεφαλαίου Ε.Ε. οι πολιτικές δυνάμεις της παρακμής (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κυβερνώσας αριστεράς) ερίζουν ποιός είναι ο χειρότερος. Μαλώνουν ποιός βόλεψε τους περισσότερους οι χθεσινοί ή οι σημερινοί. Οι παρατάξεις τους που βγήκαν από την ίδια μήτρα δεν έχουν διαφορές, υπηρετούσαν και υπηρετούν το σύστημα που τσακίζει τον λαό και τους ανταμείβει με τα οφέλη της διαχείρισης.

Δεν κουνούν το δαχτυλάκι τους για να ανατραπεί το σάπιο καθεστώς των δίμηνων, οχτάμηνων προσλήψεων των συμβάσεων έργου κ.λ.π γιατί τους βολεύει.

Ο Κος Δημαράς απόκτησε κι’ άλλο κουσούρι, λέει ψέματα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα θεωρεί «απολύτως σύννομη» την πράξη της αντιπροέδρου του δημοτικού βρεφοκομείου να προσλάβει την κόρη της ως δικηγόρο με αμοιβή 16.000€ και δηλώνει ότι έγινε με την έγκριση της αντιπολίτευσης, ενώ γνωρίζει ότι ο εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν το ψήφισε.


Η Λαϊκή Συσπείρωση, στον αντίποδα της σαπίλας του συστήματος που ζούμε, δηλώνει ότι δεν ψάχνει για τους «ηθικούς», για τους «καλούς», αγωνίζεται για να υπάρχει θεσμικό πλαίσιο που θες δεν θες θα είσαι τίμιος, θες δεν θες δεν θα βάλεις το χέρι σου στο μέλι, θες δεν θες θα ασκείς διοίκηση με διαφάνεια, αξιοκρατία, ισότητα.

Είναι καιρός να τελειώνουμε με τις παρατάξεις της παρακμής, υπάρχουν προϋποθέσεις ο πατραϊκός λαός να λύσει τα ζωτικά του προβλήματα, χωρίς να έχει ανάγκη από φιλανθρωπία, εθελοντές, από διαχειριστές που θα τον «τακτοποιήσουν». Με Λαϊκή Συμμαχία μπορούμε να έχουμε ζωή, ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας. Μπορούμε να τελειώνουμε με τους κεφαλαιοκράτες και τους διαχειριστές τους, που οδηγούν εκατομμύρια εργαζομένων στα τάρταρα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ