2013-10-13 01:22:03
Φωτογραφία για Σε θέση «μάχης» οι φοιτητές του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κρήτης!
Κρίσιμη, για το μέλλον της έδρας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κρήτης, θεωρείται η ερχόμενη εβδομάδα.

Στο θέμα που ανέδειξε πρώτο το CretePlus.gr, με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στις 26 Σεπτεμβρίου, επικρατεί στασιμότητα και αναβρασμός!

Η φοιτητική κοινότητα εξακολουθεί να βρίσκεται σε θέση «μάχης», για την υπεράσπιση των αιτημάτων της και την αποτροπή της μεταφοράς του Ιδρύματος, από τις Αρχάνες στον Πλατανιά.

Για το σκοπό αυτό, οι φοιτητές αναμένεται να συναντηθούν, την προσεχή Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, με την διοίκηση του Ε.Α.Π.

Συνάντηση με Αυγενάκη

Πριν απ' αυτό πάντως, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φοιτητών και Αποφοίτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου Κρήτης, αποτελούμενη από την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δέσποινα Γριβάκη και άλλων μελών του Δ.Σ. και του νομικού συμβούλου του Συλλόγου κ. Ιωάννη Κωσταντουδάκη, συναντήθηκε σήμερα με τον βουλευτή Ν. Ηρακλείου της ΝΔ, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι φοιτητές ενημέρωσαν τον κ. Αυγενάκη για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την μεταφορά της έδρας των Ομαδικών Συμβουλευτικών Συναντήσεων του Προγράμματος Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό, από τις Αρχάνες Ηρακλείου στον Πλατανιά Χανίων, καθώς επίσης και τον συντονισμό των ενεργειών για την συνάντηση που έχει προγραμματιστεί την Τρίτη, 15 Οκτωβρίου με την Διοίκηση του Ε.Α.Π. για το εν λόγω ζήτημα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ