2012-04-11 18:28:05
Φωτογραφία για Στο Λαϊκό και το Γ. Γεννηματάς ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Τα νοσοκομεία «Λαϊκό» και «Γεώργιος Γεννηματάς» επισκέφτηκε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμος με την ιδιότητα του ως προέδρου της Φιλανθρωπικής Εταιρείας «Αποστολή». Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος συνοδευόταν από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Κ. Δήμτσα, υπογράμμισε μετά την επίσκεψη του: «κάθε επίσκεψη σε νοσοκομείο είναι μια ευκαιρία περισυλλογής, μια ευκαιρία αναζήτησης του Θεού».

Επίσης, συνεχάρη τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την προσπάθεια τους κάνοντας λόγο «για καθημερινή μάχη που δίνει το προσωπικό των νοσοκομείων, σε μια περίοδο που έχει εκλείψει η θυσιαστική διάθεση».

«Δεν έχουμε άλλο καθήκον, άλλη υποχρέωση πέρα από το να βάλουμε τις δικές μας δυνατότητες στη διάθεση όσων υποφέρουν και να τους υπηρετήσουμε. Η χώρα περνά δύσκολες στιγμές και τέτοιες παρουσίες προσωπικού, όπως αυτές που βλέπουμε στα δύο νοσοκομεία, μας δίνουν δύναμη και ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι γρήγορα θα ξεπεράσουμε αυτή την περιπέτεια», είπε μιλώντας στην «Αποστολή». TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ