2012-04-11 19:12:32
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... ΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΗΜΕΡΑ
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι ο πρώτος στόχος για τον διεθνή φόργουορντ των Ολυμπιακού, Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από απουσία 14 μηνών.

Ο φόργουορντ των ερυθρόλευκων, ο οποίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα με τον Ηλυσιακό, λόγω της επανεμφάνισής του στους αγωνισιτκούς χώρους μετά από διάστημα 14 μηνών, στις δηλώσεις του υποστήριξε ότι είναι ευκαιρία φέτος για τον Θρύλο να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα έδρας που απέκτησε στην κανονική περίοδο και να φτάσει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε για να είμαστε σίγουρα πρώτοι και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Κακό ξεκίνημα, το βελτιώσαμε αυτό στο δεύτερο ημίχρονο. Εκεί φάνηκε η διαφορά ποιότητας και του πάγκου που έχουν οι δύο ομάδες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα ματς και στα πλέι οφ. Θέλουμε το πρωτάθλημα. Πολύ όμορφο και περίεργο το συναίσθημα να μπαίνω και πάλι στο παρκέ. Ούτε στον εχθρό μου όλο αυτό. Σαν να ξεκίνησα σήμερα να παίζω μπάσκετ πρώτη φορά στη ζωή μου. Το τι πέρασα το γνωρίζουμε εγώ και η οικογένεια μου μόνο. Πολύ δύσκολο όλο αυτό που πέρασα. Χαίρομαι που είμαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου και εγώ όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους της. Σε κανέναν δεν αρέσει να παίζει σε άδειο γήπεδο. Δεν ήταν θέμα κόσμου». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ