2012-04-11 19:20:28
Φωτογραφία για ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΛΜΠΟΥΡΝ ΒΙΚΤΟΡΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ολυμπιακός και Μέλμπουρν Βίκτορι, Στις 19 Μαΐου θα κοντραριστούν στο «Ετιχάντ Στέντιουμ» για το φιλικό που περιμένουν ανυπόμονα οι Έλληνες της Αυστραλίας και όχι μόνο.

Για δεύτερη φορά στην ιστορία τους οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Αυστραλία και θα προσπαθήσουν, όπως και την πρώτη φορά, να αφήσουν το στίγμα τους.

Στην ιστοσελίδα "au.fourfourtwo.com", υπάρχει δημοσίευμα με δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Μέλμπουρν Βίκτορι Άντριαν Λέιερ, σύμφωνα με τις οποίες καταδεικνύεται η άσχημη φετινή πορεία του συλλόγου, που είναι η χειρότερη στην ιστορία της. Ίσως αυτό να έγινε επειδή υπήρχαν και υπερβολικές φιλοδοξίες από την έλευση του Χάρι Κιούελ.

Η σεζόν στην Αυστραλία τελείωσε και σε λίγο θα ξεκινήσει η επόμενη, το φιλικό με αντίπαλο τον Ολυμπιακό είναι σαν λύτρωση για αυτούς. Μια καλή εμφάνιση κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδας, θα ανεβάσει τις μετοχές της, έστω κι αν χάσει Προς το τέλος του άρθρου, μάλιστα, αναφέρεται χαρακτηριστικά...

«Η Βίκτορι επιστρέφει στη βάση της την 1η Μαΐου και θα προπονηθεί για τρεις εβδομάδες εν όψει του αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που θα γίνει στις 20 Μαΐου (προφανώς υπάρχει διαφορά ωρών και... ημέρας) στη Μελβούρνη», .

Και συνεχίζει «Είναι μια ευκαιρία να μπουν τα πράγματα στη σωστή σειρά και σε μικρό βαθμό για τους οπαδούς που υπέφεραν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ