2012-04-11 20:57:11
Φωτογραφία για Αντώνης Σαμαράς: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει
Ο Πρόεδρος τηςΝέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνης Σαμαράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Κάποιοι δενήθελαν τις εκλογές. Σήμερα παίρνουν την απάντησή τους. Κάποιοι δεν πίστευαν ότιθα γίνουν εκλογές. Κι αυτοί σήμερα παίρνουν την απάντησή τους Τώρα ανοίγει μια νέα σελίδα για τη χώρα… Ο λαός,την τελευταία φορά, τον Οκτώβριο του 2009, ψήφισε πιστεύοντας κούφιεςυποσχέσεις. Το πλήρωσε ακριβά. Και σήμερα είναι σοφότερος. Του είπαν πολλέςφορές ότι τον «έσωσαν». Και του δημιούργησαν πρόβλημα πολύ μεγαλύτερο… Η Ελλάδαβρίσκεται σήμερα στην χειρότερη κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ σε περίοδοειρήνης. Και εξακολουθεί να δοκιμάζεται. Αλλά τουλάχιστον έχει κερδίσει χρόνο.Και ο ελληνικός λαός θα έχει την ευκαιρία να αποφασίσει με τις εκλογές για τομέλλον του.

Κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότι όλα όσαέγιναν είναι… για το καλό σας. Μην τους πιστέψετε. Είχαμε προβλήματα, αλλάβρεθήκαμε εδώ που βρεθήκαμε από τα απίστευτα λάθη, το λαϊκισμό και τηνανευθυνότητα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Με τον οποίο ταυτίστηκε απόλυτα ο κ.Βενιζέλος, από την αρχή ως το τέλος…


Κάποιοι ακόμα θα προσπαθήσουν να σας πείσουν ότιόλα πια είναι μάταια. Ότι όλα χάθηκαν! Ότι η Ελλάδα δεν έχει ελπίδα να σηκωθείστα πόδια της. Μη τους πιστέψετε. Κερδοσκοπούν στην κρίση από τη δική σαςαγωνία. Παίζουν επικίνδυνα παιγνίδια με την απελπισία του κόσμου.

Η Ελλάδα θα τα καταφέρει! Χρειάζεται λαό πουπιστεύει στον εαυτό του. Και κυβέρνηση που βάζει πάνω απ’ όλα το εθνικόσυμφέρον. Που μπορεί να πάρει αποφάσεις και μπορεί να διαπραγματευθεί στοεξωτερικό.

Στο χέρι σας είναι πλέον… Μόνο στο χέρι σας. Θέλωνα αναλογιστείτε τη δύναμή σας. Τη δύναμη νατα αλλάξουμε όλα! Στις 6 Μαΐου…».
liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ