2012-04-11 20:57:04
Φωτογραφία για Ο Γ.Μπήτρος επικεφαλής του Επικρατείας της ΔΗ.ΣΥ
Ο οικονομολόγος Γιώργος Μπήτρος τέθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας.Στο κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη προσχώρησαν οι πρώην πρόεδροι της Φιλελεύθερης Συμμαχίας Φώτης Περλικός και Γιώργος Σαρηγιαννίδης καθώς και ο γενικός διευθυντής του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών Δημήτρης Σκάλκος.

«Είμαι όχι μόνο περήφανη αλλά και ευτυχής γιατί η Δημοκρατική Συμμαχία πιστή σε αυτό που έχει εξαγγείλει, δηλαδή να έχει στην επόμενη Βουλή ανθρώπους χρήσιμους και απαραίτητους για το αύριο της Ελλάδας, σας ανακοινώνω σήμερα ότι ο καθηγητής Γιώργος Μπήτρος, άνθρωπος γνωστός στο χώρο της οικονομίας, διακεκριμένος οικονομολόγος, μελετητής της ελληνικής οικονομικής πραγματικότητας και γνώστης των μεθόδων που θα χρειαστούν για την ανάπτυξη, δέχθηκε να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

«Τη στιγμή αυτή ο κατακερματισμός των φιλελεύθερων και οι προσωπικές στρατηγικές είναι αδιέξοδες και αντικειμενικά εξυπηρετούν αποκλειστικά τις συντηρητικές δυνάμεις. Μόνο η Δημοκρατική Συμμαχία διαθέτει τη δυναμική που μπορεί να σπάσει το τείχος του εκλογικού νόμου και να φέρει στη Βουλή το λόγο και τις προτάσεις της ανανέωσης και της προοπτικής της χώρας μας στην Ευρώπη», δήλωσε από την πλευρά του κ. Μπήτρος.


«Επιτέλους συνελήφθη ο Άκης»

Εξάλλου σχολιάζοντας τη σύλληψη του Άκη Τσοχατζόπουλου η Ντόρα Μπακογιάννη δήλωσε ότι επιτέλους, μετά από όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η δικαιοσύνη λειτούργησε.

«Πρέπει όμως να σημειώσω ότι όταν αυτό γίνεται την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, υπάρχει ο φόβος να εκληφθεί από τους πολίτες ως ένας φερετζές του πολιτικού συστήματος το οποίο καταρρέει και το οποίο λίγες μέρες πριν αθώωσε τη Siemens», πρόσθεσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ