2024-08-09 16:00:03
Φωτογραφία για Ο κύβος ερίφθη: Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ο νέος επικεφαλής στον ΣΚΑΪ

 



Σάρκα και οστά φαίνεται να παίρνει σιγά σιγά το σενάριο που θέλει τον νυν πρόεδρο της ΕΡΤ, Κωνσταντίνο Ζούλα, να αναλαμβάνει επικεφαλής του ΣΚΑΪ, με τον ρόλο του Διευθύνοντα Συμβούλου, στην θέση της Εύης Κουτσαυτάκη που αποχώρησε από το κανάλι στις αρχές Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly, το φλερτ που ξεκίνησε ανάμεσα στο κανάλι του Φαλήρου και τον Κωνσταντίνο Ζούλα μετά την αποχώρηση Κουτσαυτάκη (…μην σας πω και πολύ πιο πριν από αυτή…), γίνεται όλο και πιο έντονο, έως την οριστική συμφωνία, καθώς την ίδια ώρα και η θητεία του ιδίου στην κρατική τηλεόραση λήγει – ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα, στις 16 Σεπτεμβρίου (επομένως τίποτα δεν μπορεί έτσι κι αλλιώς να συμβεί έως τότε).

Κι αν τα πράγματα είναι πολύ απλά για την επόμενη μέρα του ΣΚΑΙ και του Κωνσταντίνου Ζούλα, καθώς θα αναλάβει μια θέση που γνωρίζει καλά και θα μπορεί να επιτελέσει με ασφάλεια και ελευθερία το έργο που επιτυχημένα διετέλεσε στην ΕΡΤ, σίγουρα δεν είναι απλά για την Κρατική Τηλεόραση αφού ΌΛΑ αλλάζουν ραγδαία.

Πιο συγκεκριμένα, το ΔΣ διαλύεται, ανώτατα και ικανότατα στελέχη (βλ. Νίνο Ελματζιόγλου) μένουν μετέωρα λόγω του κατα τα άλλα εξαιρετικού νόμου Κεραμέως, και ελπίζουμε έστω σε εξαιρέσεις ή τροποποιήσεις, ενώ και η θέση του Προέδρου θα προκηρυχθεί μέσω ΑΣΕΠ και θα επιλεγεί μέσω γραπτών εξετάσεων. Τα κριτήρια πια δυσκολεύουν όλο και περισσότερο!



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ