2024-08-09 16:30:02
Φωτογραφία για Ταμπού: Το πρώτο τρέιλερ με το καστ και το πρώτο spoiler του σεναρίου

 



Το πρώτο ολοκληρωμένο τρέιλερ της νέας σειράς του MEGA, Ταμπού, με το καστ του, κυκλοφόρησε και συνθέτει τον αινιγματικό κόσμο που αναμένεται να αποκαλυφθεί στη μικρή οθόνη τον Σεπτέμβριο.

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει, η σειρά θα προβάλλεται πιθανόν δύο φορές την εβδομάδα.

Μέσα σε μόλις ένα λεπτό, παίρνουμε μια πρώτη γεύση των λαμπερών ονομάτων που θα δούμε αλλά και το πρώτο spoiler της σειράς καθώς φευγαλέα βλέπουμε τον πρωταγωνιστή Μέμο Μπεγνή να πνίγει μια κοπέλα πάνω στην ερωτική πράξη.

Η αποκάλυψη του πτώματος της γυναίκας θα είναι μόνο η απαρχή ενός ντόμινο που θα φέρει τους ήρωες αντιμέτωπους με το ένοχο παρελθόν, αλλά και το δίλημμα της συγκάλυψης. Θα καταφέρει ένας παθιασμένος έρωτας να ταράξει τα ήρεμα νερά της λίμνης Παμβώτιδας; Ποιο κόστος είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν οι ήρωες της σειράς Ταμπού με αντάλλαγμα μια στιγμή ευτυχίας;

Αυτόν τον φόνο καλείται να εξιχνιάσει η Μυρτώ Αλικάκη που θα έχει τον ρόλο της Ελένης που είναι αστυνομικός.

Μέμος Μπεγνής, Κατερίνα Μισιχρόνη, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Χρύσα Μιχαλοπούλου, Μυρτώ Αλικάκη, Γιωργής Τσαμπουράκης αλλά και η Αθηνά Ροδίτου με τη Μαρίλια Μητρούση είναι από τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά στο τρέιλερ.

Το καστ όμως είναι πολυμελές και με μεγάλη έμφαση σε νέους ηθοποιούς καθώς στο σενάριο έχει φόντο την πανεπιστημιακή κοινότητα αφού ο Μέμος Μπεγνής είναι καθηγητής Πανεπιστημίου.

Στη σειρά παίζουν: Ιάσονας Χρόνης, Δώρα Μπηλιώνη, Νίκη Βακάλη, Νικόλας Μακρής, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Χριστόδουλος Μαρτάς, Βασιλική Κυπραίου, Αστέρω Κυπριανού ενώ συμμετέχουν:

Μάριος Μαριόλος, Σεμέλη Μητροπούλου, Κάτια Νεκταρίου, Νίκος Μανωλάς, Ανδρέας Γιαννακούλας, Ερατώ Μανδαλενάκη, Εβίτα Αγαΐτση, Σταύρος Χατζαριάν, Θάνος Λάμπρου, Χριστιάνα Βατίστα.

Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου, τη σκηνοθεσία ο Αντρέας Γεωργίου με τον Γιώργο Ευαγγέλου ενώ η εκτέλεση παραγωγής είναι της Μake it, της εταιρείας του Κούλλη Νικολάου και του Αντρέα Γεωργίου.





Πηγή: tvnea.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ