2013-11-06 18:01:03
Φωτογραφία για ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ... ΑΓΙΑΞ - ΣΕΛΤΙΚ *ΒΙΝΤΕΟ*
Επίθεση δέχτηκαν 50 οπαδοί της Σέλτικ το βράδυ της Τρίτης (5/11) στο Άμστερνταμ και η αστυνομία της πόλης συνέλαβε κάποιους οπαδούς του Άγιαξ, ως υπεύθυνους, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Ο Άγιαξ αντιμετωπίζει την Σέλτικ στην έδρα του για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League (6/11, 21:45). Η επίθεση έγινε στο κατάστημα «Old Pub Sailor», που βρίσκεται σε… επικίνδυνη περιοχή, και δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί. Οι συλλήψεις σύμφωνα με ολλανδικά Μέσα ήταν πέντε αλλά βρετανικά Μέσα αναφέρουν εννιά.

Το τεταμένο κλίμα μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων είχε αρχίσει από την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων (22/10) στην Σκωτία, όταν και οπαδοί του Άγιαξ είχαν πετάξει καθίσματα στην αστυνομία και στους οπαδούς του Σέλτικ. Για αυτό το επεισόδιο έχει οριστεί ακρόαση από την UEFA στις 21 Νοεμβρίου.

Επίσης τότε είχαν γίνει και δυο συλλήψεις οπαδών για ταραχές σε σιδηροδρομικό σταθμό της Γλασκόβης.

Σε ανακοίνωση της η Σέλτικ αναφέρει μεταξύ άλλων: «…Η επίθεση στο κέντρο της πόλης, είχαν στοιχεία από οπαδούς του Άγιαξ και προκάλεσαν πολλές συλλήψεις. Η Σέλτικ καλεί τους οπαδούς να είναι πολύ προσεκτικοί στην πολή του Άμστερνταμ, και να κυκλοφορούν μόνο σε ασφαλείς περιοχές»

Το βίντεο του Sky Sports ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ