2013-11-06 21:04:06
Φωτογραφία για Εργατικό Κέντρο Θήβας: Φτανει πια. Ο λαός δεν αντέχει άλλο. Ούτε την φτώχια ούτε την κοροϊδία
Πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία η κοινή συγκέντρωση των εργαζομένων της Βοιωτίας και Εύβοιας στο ύψος των διοδίων της Θήβας. Στην εκδήλωση εκτός των Εργατικών Κέντρων που την διοργάνωσαν παρευρέθηκαν πληθώρα... πρωτοβάθμιων επιχειρησιακών Σωματείων ,διάφορα κοινωνικά κινήματα , τοπικοί φορείς και παράγοντες των δύο νομών.

Σύσσωμοι οι εργαζόμενοι της περιοχής μας ,οι άνεργοι και όλοι πολίτες, ένωσαν την φωνή τους με ολόκληρη την κοινωνία που σήμερα βρίσκεται σε απεργιακή κινητοποίηση με την προκηρυγμένη 24 ωρη Πανεργατική Απεργία από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ , προκειμένου να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την ενδοτική Συγκυβέρνηση :

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ.

Το success story της κυβέρνησης έχει ήδη καταρρεύσει..Η πείνα , το κρύο και η ανασφάλεια δεν αντιμετωπίζεται με την ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ επιβάλλεται η εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής. Που θα υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι τις αγορές, τους πολλούς και όχι τους λίγους, που θα επαναφέρει κοινωνικές κατακτήσεις και εργατικά, κοινωνικά, συλλογικά και δημοκρατικά δικαιώματα, πλήρη εργασία για όλους.

Μια πολιτική που θα δώσει ΟΡΑΜΑ και ΕΛΠΙΔΑ στον τόπο και τους πολίτες του!

Ο αγώνας, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και όσων την στηρίζουν

είναι υπόθεση όλων μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΘ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ