2012-04-12 13:32:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης - φυσικοθεραπευτής καταγγέλλει τον ΕΟΠΥΥ
Είμαι ένας φυσικοθεραπευτής (28 χρόνια λειτουργίας) και θέλω να μάθει όλος ο κόσμος τις δυσκολίες που περνά ο κλάδος μας, αφού η διαμαρτυρία... έξω από τον ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ - ΟΠΑΔ - ΟΓΑ κ.λ.π.) δεν προβλήθηκε από τα ΜΜΕ όσο θα έπρεπε έως καθόλου.

Πρώτα απ όλα θέλω να σας ενημερώσω ότι τα ασφαλιστικά ταμεία μας χρωστάνε δεδουλευμένα εδώ και 20 μήνες τουλάχιστον. Δεν έχουμε πληρωθεί ούτε ένα σεντς από τον Αύγουστο του 2010.Στην πόλη μου αυτήν την στιγμή είμαστε 21 εργαστήρια φυσικοθεραπείας. Εδώ και τρεις μήνες ο ΕΟΠΥΥ μας εμπαίζει με υποσχέσεις, ενώ τα έξοδα τρέχουν. Έχουμε καταρρακωθεί ως οντότητες ,ως άνθρωποι ,ως επαγγελματίες!!! Το απίστευτο ελληνικό παράδοξο είναι ότι ενώ τα ταμεία δεν μας πληρώνουν, μας ζητά ο ΕΟΠΥΥ να πληρώσουμε την εισφορά μας προς το ταμείο... Φυσικά την μέθοδο του συμψηφισμού, το δημόσιο, τη χρησιμοποιεί μόνο προς όφελός της. Και σαν να μην έφτανε αυτό, κι ενώ ο κ Βουδούρης ,πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ μας υποσχέθηκε ότι με τον νέο φορέα ,θα πληρωνόμαστε σε 45 μέρες από την κατάθεση των παραπεμπτικών μας, το σύστημα δεν λειτουργεί εδώ και τρεις μήνες με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθόλου έσοδα, αφού ο ΕΟΠΥΥ καλύπτει το 95% των ασφαλισμένων ασθενών μας
. Μετά από τόσα χρόνια επιτυχημένης εργασίας μου, για πρώτη φορά φτάνω στο σημείο να μην μπορώ να πληρώνω ούτε τα τρέχοντα έξοδα μου.

Έχω δανειστεί πάρα πολλά χρήματα από φίλους και από συγγενείς και από τράπεζα και δεν βλέπω ποτέ θα τα ξεχρεώσω. Τις ασφαλιστικές μου υποχρεώσεις και τις υποχρεώσεις μου γενικά δεν μπορω να τις πληρωσω κανονικά. Βέβαια είναι ο τελευταίος μήνας που μπορώ να καλύψω τις υποχρεώσεις μου. Από νοικοκυραίοι γίναμε ζήτουλες, αγαπητοί μου αναγνώστες. Αν το κράτος δεν μπορεί να αποπληρώσει τις υποχρεώσεις του ας το ανακοινώσει για να κινηθεί και ο κάθε ένας μας όπως τον συμφέρει. Κλείνοντας, θα ήθελα να αναρωτηθείτε κάποιοι ,πως θα αντιδρούσατε α! ν δεν σας πλήρωνε το κράτος τον μισθό σας, όχι 20 μήνες, αλλά με μια μέρα καθυστέρηση.» Ε, κύριε Βουδούρη;;; Για ποια ιδιωτικά συμφέροντα λέγατε χτες σε κανάλι, ότι σας κάνουν πόλεμο;; Τα συμφέροντα που μας χρωστάτε τα δεδουλευμένα μας, και θέλετε να μας τα δώσετε κουτσουρεμένα όποτε γουστάρετε εσείς;;;» Θελετε να πολιτευτειτε κιολας από ότι μαθαινω να πειτε κι αλλα ψεμματα.

Κυριοι υπουργοι υφυπουργοι (Λομβερδος, Τιμοσιδης, Μπολαρης) μεχρι Μεγαλη Πεμπτη θα πληρωνομαστε, χτυπουσε το χερι του ο κ Λομβερδος στη συνέντευξη που εδωσε. ΨΕΜΜΑΤΑ. Καλη Ανασταση και καλοφαγοτο το αρνακι κυριοι οι εκλογες πλησιαζουν.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ