2013-11-16 20:57:29
Φωτογραφία για ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με την τρόικα, καθώς και οι δύο πλευρές -όπως έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου- χρειάζονται περισσότερο χρόνο πριν καθήσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Η συνάντηση με την τρόικα θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα τη Δευτέρα, ενώ το πρωί της Κυριακής (10:30) θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη στο Μαξίμου του πρωθυπουργού με τις ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών, Εργασίας και Ανάπτυξης.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, η απόφαση για αναβολή της συνάντησης είναι κοινή -τόσο της ελληνικής πλευράς όσο και των επικεφαλής της αντιπροσωπείας των δανειστών.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες η τρόικα ανέβαλε ραντεβού της με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη λίγη ώρα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση και χωρίς να δώσει κάποια εξήγηση.

Αντ. Σαμαράς: Δεν κάνω πίσω με την τρόικα


Την ίδια ώρα, αμετακίνητος παραμένει ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επαναλαμβάνοντας τη θέση του ότι δεν πρόκειται να δεχθεί νέα μέτρα λιτότητας.

Σε μήνυμά του που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», αναφέρει: 

«Όχι άλλα μέτρα λιτότητας, η διαφορά στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους μας θα καλυφθεί αποκλειστικά με διαρθρωτικά μέτρα, που, άλλωστε, είναι δική μας προτεραιότητα και επιλογή και τα έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία και κοινωνία. Εμείς θέλουμε και κάνουμε ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να κλείσει η διαπραγμάτευση μέσα στον Δεκέμβριο».

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ