2013-11-18 21:24:03
Φωτογραφία για Στη NOVA μέχρι την σεζόν 2016-2017 ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε με την "NOVA" και θα μετέχει και αυτός στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων μέχρι τη σεζόν 2016-17. Αποσύρονται όλες οι εκατέρωθεν αγωγές.

Σε συμφωνία με την "NOVA" ώστε να δώσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα στο συνδρομητικό κανάλι και να μετέχει και ο Παναθηναϊκός στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων ήρθαν οι πράσινοι.

Κάτι το οποίο ανακοίνωσε και επίσημα η Σούπερ Λιγκ η οποία μάλιστα κάνει λόγο για μια πολύ θετική εξέλιξη για όλες τις ΠΑΕ-μέλη.

Η σχετική ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ αναφέρει:

 

"Η Super League ανακοινώνει ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα συμμετέχει στην Κεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, μέσω των καναλιών NOVASPORTS, για τις αγωνιστικές περιόδους 2015-2016 και 2016-2017.

 

Η εξέλιξη αυτή είναι αυτονόητα θετική για όλους, καθώς από την πρώτη στιγμή επιθυμία του συνεταιρισμού αλλά και της NOVA, ήταν στην επέκταση αυτή της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης, να συμμετέχει το σύνολο των ΠΑΕ-Μελών του συνεταιρισμού".


 

Σε ότι αφορά την συμφωνία τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η "NOVA" κατανόησαν τη διαμορφωμένη κατάσταση και συμφώνησαν να ξεπεράσουν τις παρεξηγήσεις και να προχωρήσουν σε μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία.

 

Το συνδρομητικό κανάλι ήταν αυτό που πήρε την πρωτοβουλία να πλησιάσει εκ νέου τον Παναθηναϊκό μην θέλοντας να έχει εκτός της κεντρικής διαχείρισης τους πράσινους.

 

Όπως είναι φυσικό μετά από αυτή την εξέλιξη αποσύρονται όλες οι εκατέρωθεν αγωγές και μηνύσεις ενώ από την είσοδο στην Κεντρική Διαχείριση η "NOVA" εξασφαλίζει όλες τις ομάδες, αλλά και ο Παναθηναϊκός εισέρχεται σε ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον για την επόμενη τετραετία.

 

Φαίνεται ότι η σκληρή στάση που κράτησε ο Παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο γεγονός εξελίχθηκε θετικά για τους πράσινους και έκανε την "NOVA" να προσεγγίσει εκ νέου το τριφύλλι βλέποντας ότι θα έχανε ένα από τα πιο "δυνατά" της χαρτιά.

 

Ο Παναθηναϊκός βέβαια κράτησε αυτή τη στάση με γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και το πως θα εξασφαλιζόταν το καλύτερο οικονομικό όφελος για τον σύλλογο. Κάτι που τελικά συνέβη για τους πράσινους και θα υπάρξουν οικονομικές ενέσεις στην ομάδα ενώ με αυτή τη συμφωνία έκλεισε ένα από τα πολλά ανοιχτά μέτωπα του Παναθηναϊκού.

 

Η συμφωνία μεταξύ Παναθηναϊκού και NOVA έρχεται μετά από αρκετούς μήνες κατά τους οποίους η ατμόσφαιρα μεταξύ τους ήταν πολεμική, με τσακωμούς και επιθετικές ανακοινώσεις.

Συνέπεια όλων αυτών, ήταν να μείνουν οι πράσινοι εκτός κεντρικής διαχείρησης που υπεγράφη το καλοκαίρι για τη διετία 2015-2016 και 2016-2017. Το τριφύλλ" θα έμενε στη NOVA έως το καλοκαίρι του 2015 (καθώς έχει υπογράψει μέχρι τότε) και σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, μετά το 2015 θα αναζητούσε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Τα δεδομένα ωστόσο ανατράπηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Η προσέγγιση ήταν αρχικά μεταξύ του συνδρομητικού και της ΠΑ Ε χωρίς την εμπλοκή της Σούπερ Λιγκ η οποία ενεπλάκη τελικά στο τέλος. Μεταξύ των δυο πλευρών δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και οι όποιες παρεξηγήσεις ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ