2013-11-18 22:36:12
Φωτογραφία για Ενοχλητική η Forthnet μας αναφέρει αναγνώστης
Προ λίγου δέχτηκα τηλεφωνική επικοινωνία απο εκπρόσωπο - συνεργάτη τησ εν λόγω εταιρείας για πώληση υπηρεσιών τηλεφωνικής σύνδεσης .

Από την αρχή δήλωσα ότι το τελευταίο διάστημα έχω ήδη δεχθεί 6 τηλέφωνα και γνωρίζουν την θέση μου και φυσικά την παρέπεμψα να ενημερωθεί, πράγμα που λόγω των αρκετών συνεργατών απο τι που είπε δεν θα μπορούσε να το κάνει. Ενημερώνω δε ότι το νούμερο που με κάλεσε στην αναγνώριση ήτανε άγνωστο.

Της ζήτησα να μου δώσει το του υπεύθυνου εργοδηγού -προισταμένου και η απάντηση που έλαβα ήτανε ότι υπάρχουν πολλοι προιστάμενοι .Θεωρώ ότι 9.05 το βράδυ δεν θα υπάρχουν πολλοί προιστάμενοι στο τηλεφωνικό κέντρο-πωλήσεις.

 Η απάντηση που έδωσα ήτανε να μην με ξαναενοχλήσουν και φυσικά το γεγονός θα αναρτηθεί στο διαδίκτιο.

Ελπίζω αυτές οι πρακτικές να μην αντανακλούν τις απόψεις της FORTHNET ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΏ ότι δεν είναι κακό όταν κάποιος υποψήφιος πελάτης ζητάει όνομα προισταμένου να μην το δίδει ουδείς.


Προς ενημέρωση την ώρα που μιλούσα ανέμενα τηλέφωνο από νοσοκομείο συγγενικού μου προσώπου για θέμα υγείας, ενημερώνω δε οτι το τηλεφωνο μου για να διευκολύνω τη έρευνα σας είναι 211710****.

Αναμένω την απάντηση της εν λόγω εταιρείας.

Σημειώνω δε ότι στην ενημέρωση που έκανα στην εκπρόσωπο ότι το γεγονός θα αναρτηθεί στο INTERNET η απάντηση που πήρα ήτανε OK ΚΑΝΈΝΑ ΠΡΌΒΛΗΜΑ. Νομίζω ότι η έκφραση αυτή συνιθίζεται μεταξύ φίλων που έχουν και κάποια οικιότητα,τέτοιες δε φιλίες δεν νομίζω να έχω συνάψει  

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ