2013-11-18 23:48:50
Φωτογραφία για «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ»
Στο γεγονός ότι παρόλο που ο Ολυμπιακός έχει τον έλεγχο των αγώνων, υπάρχουν στιγμές που δίνει το δικαίωμα στον αντίπαλο να σκοράρει, στάθηκε ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Ρόμπερτ Κίπλιν, σε δηλώσεις του για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στον οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Ρέντη με 2-0:

«Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα για εμάς, είναι και η εμφάνιση. Τις τελευταίες εβδομάδες δεν έχουμε αυτό που θέλουμε. Δίνουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να σκοράρει από το πουθενά.

Παραλίγο να το πάθουμε την προηγούμενη αγωνιστική με τον Ατρόμητο, αλλά δεν μας στοίχισε, όμως κόντρα στον Πανιώνιο και πάλι δώσαμε στον αντίπαλό μας την ευκαιρία από το πουθενά να σκοράρει ενώ είχαμε τον έλεγχο του αγώνα. Προσπαθούμε σε κάθε ματς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, είχαμε κάποιες ευκαιρίες και πιστεύω ότι τρεις ευκαιρίες είναι αρκετές για να σκοράρεις και κάποια απ’ αυτές θα έπρεπε να την εκμεταλλευτούμε προτού γίνει το 1-0.


Όσον αφορά την ήττα, για εμένα δεν έχει σημασία το 1-0 ή το 2-0, είναι ήττα. Θα πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά να δούμε λίγο τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας. Θα πρέπει να μάθουν τα παιδιά μέσα από τις ήττες ποια είναι τα λάθη τους προκειμένου να γίνουν καλύτεροι και να μάθουν να παλεύουν συνέχεια. Κάποια στιγμή η ήττα θα ερχόταν.

Έχουμε αρκετά καλή ομάδα πιστεύω. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιες φορές τα παιδιά λειτουργούν με το πάθος τους και όχι με το μυαλό, όπως δηλαδή θα έπρεπε να κάνουν σε κάποια ματς. Σε κάθε ματς κάνουμε τα ίδια λάθη, αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε, το λέω ξανά, από το πουθενά δίνουμε το δικαίωμα στον αντίπαλο. Βέβαια αυτή είναι και η διαφορά μεταξύ της ομάδας από την ακαδημία με την επαγγελματική, αλλά θα πρέπει να μάθουν τα παιδιά αυτό να το ξεχωρίζουν, ότι δηλαδή υπάρχει μεγάλη διαφορά και δεν είναι το ίδιο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ