2013-11-27 09:41:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων για την επιχείρηση στην Οβρυά - Θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο μέσο
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, με ανακοίνωσή της αναφέρεται στον τραυματισμό δύο αστυνομικών, στη διάρκεια επιχείρησης σε σπίτι, στην Οβρυά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας εκφράζουμε για άλλη μια φορά την ανησυχία μας για τις επιθέσεις που δέχονται συνάδελφοι μας κατά την εκτέλεση του καθήκοντος όπως αυτή που έλαβε χώρα την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013 μεσημβρινές ώρες στην περιοχή της Οβρυάς Πατρών, παρουσία μάλιστα Δικαστικού Λειτουργού.

Καλούμε την Φυσική και Πολιτική Ηγεσία να θωρακίσει επιτέλους τον άνθρωπο, τον εργαζόμενο, τον οικογενειάρχη Αστυνομικό.

Καλούμε την τοπική Ηγεσία να σχεδιάζει τέτοιου είδους επιχειρήσεις αγνώστου κινδύνου, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας, προκειμένου αποφευχθούν στο μέλλον δυσάρεστες καταστάσεις με κίνδυνο σοβαρό τραυματισμό ή απώλεια συναδέλφου.

Η Ένωση μας καταδικάζει απερίφραστα τέτοιες ενέργειες, θα είμαστε κοντά στους συναδέλφους και σε κάθε περίπτωση που η Ηγεσία δεν πάρει θέση σε τέτοιου είδους περιπτώσεις, θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο μέσο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ