2013-12-03 06:30:08
Φωτογραφία για «Την σκότωσα εν βρασμώ ψυχής» - Ο 33χρονος Αλβανός περιγράφει στην απολογία του τη δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά
Το δρόμο για τις φυλακές πήρε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 33χρονος Αλβανός που σκότωσε με τρεις μαχαιριές την Ναταλία Βουτσινά.

Ο δράστης βγήκε χθες από το Δικαστικό Μέγαρο κλαίγοντας. Νωρίτερα κατά την απολογία του σε Ανακριτή δήλωσε μετανιωμένος, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι σκότωσε την 43χρονη εν βρασμώ ψυχής.

Συμφωνα με πληροφοριες του skaipatras.gr, ο 33χρονος δράστης περιέγραψε στην καταθεση του λεπτό προς λεπτό την επιθεση στην άτυχη 43χρονη: «Θολωσα την χτυπησα με το μαχαιρι δυο φορες στο λαιμο τραυματιστηκε κ επεσε κατω. Χωρις να αφησω το μαχαιρι εσκυψα να την σηκωσω και εκει ασυναισθητα την τραυματισα ξσνα στην πλατη και εκει μου ειπε "Αρουλη τι μου εκανες" και εκει συνειδητοποιησα τι ειχα κανει».

Συνήγορος υπεράσπισης στον 33χρονο ορίστηκε αυτεπάγγελτα από τον Εισαγγελέα καθώς κανένα μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπόθεσή του.


Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονισθεί πως η οικογένεια της αδικοχαμένης 43χρονης αρνείται πλήρως τους ισχυρισμούς του δράστη.

Δείτε περισσότερα εδώ:

Πάτρα: "Τη ζωή της γλυκιάς και ευγενικής Ναταλίας δεν μπορεί να τη σπιλώσει κανείς" - Σήμερα η κηδεία Ανδρέας Βρης: Δεν είχαμε καμία σχέση με τον δολοφόνο της Ναταλίας – Την έσφαξε στον ύπνο της

Τη Δευτέρα, στις δύο μετά το μεσημέρι στο Α' Δημοτικό Κοιμητήριο των Αγγέλων στην Πάτρα, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στη Ναταλία Βουτσινά. Τραγικές φιγούρες ο σύντροφος και πατέρας της ανήλικης κόρης της, δημοσιογράφος Ανδρέας Βρής, η μητέρα και ο αδελφός της 43χρονης.

Δείτε περισσότερα εδώ:

Πάτρα: Το στερνό «αντίο» στη Ναταλία Βουτσινά - Θρήνος στην κηδεία
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ