2013-12-15 00:07:08
Φωτογραφία για ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ... ΦΑΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!
Διαβάστε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές της σπουδαίας νίκης

Μετά από το τέλος του αγώνα μας μίλησαν ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Καζάζης καθώς και οι αθλητές μας Βασίλης Κουρνέτας, Μπόγιαν Γιορντάνοφ και Λεονάρντο Καλντέιρα.

Δημήτρης Καζάζης: "Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη. Παίξαμε καλό βόλεϊ και γενικά είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά. Ήταν μια εύκολη και δίκαιη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και την χαρήκαμε. Η ομάδα αρχίζει και βρίσκει ρυθμό και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Έχουμε άλλα δυο παιχνίδια έως το τέλος της χρονιάς και θέλουμε δυο νίκες. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και μας βοήθησε να φτάσουμε εύκολα στη νίκη".

Βασίλης Κουρνέτας: "Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού. Σήμερα μας έδωσε ώθηση για να κερδίσουμε εύκολα. Τον ευχαριστούμε και ελπίζουμε με τις εμφανίσεις μας να τον... αναγκάσουμε να γεμίζει συνέχεια το γήπεδο. Τον έχουμε ανάγκη. Όσο αφορά το παιχνίδι τα δυο πρώτα σετ ήταν πάρα πολύ καλά για εμάς. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τίποτε να χάσει στο 3ο σετ, μας πίεσε και κατάφερε να μειώσει την ψαλίδα. Κάνουμε κάποια λάθη και πρέπει να τα διορθώσουμε".


Μπόγιαν Γιορντάνοφ: "Πήραμε ένα τρίποντο και συνεχίζουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που δημιούργησε εκπληκτική ατμόσφαιρα και μας βοήθησε πάρα πολύ. Συνεχίζουμε και θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα".

Λεονάρντο Καλντέιρα: "Η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και πήρε τη νίκη μαζί με τον κόσμο. Είμαστε πρωταθλητές και είναι πρέπει να παλεύουμε σε κάθε αγώνα για να κερδίζουμε".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ