2013-12-24 08:26:04
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΟΠΟΛΙΑΤΗ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Μετά την ξαφνική αποχώρηση του Ρόμπερτ Κίλιν από την τεχνική ηγεσία των Εφήβων του Ολυμπιακού, αυτός που θα αντικαταστήσει τον Γερμανό προπονητή, είναι ο Νίκος Τοπολιάτης!

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μπερντ Στορκ στην ομάδα των Νέων, πρόκειται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Κ17 και μαζί το δύσκολο έργο να οδηγήσει του πιτσιρικάδες του Θρύλου στο final 4 της Superleague K17 και να διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Με την επιστροφή των Εφήβων στις προπονήσεις, που θα είναι τη νέα χρονιά πλέον, αναμένεται να πιάσει δουλειά και ο Νίκος Τοπολιάτης. Δόθηκε λύση εκ των έσω, καθώς, όπως αναφέρει το "gavros.gr", ο Τοπολιάτης γνωρίζει καλά τα παιδιά αφού είναι εδώ και χρόνια προπονητής στην ακαδημία του Ολυμπιακού, κάτι που σημαίνει ότι γνωρίζει και την ομάδα αρκετά καλά.

Το θετικό είναι πως ο Ρόμπερτ Κίλιν έφυγε και με... ψηλά το κεφάλι, αφού στο τελευταίο του ματς κατάφερε και νίκησε τον Παναθηναϊκό με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή στο σκορ, ενώ αφήνει την ομάδα και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου ομίλου του πρωταθλήματος της Superleague K17.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ