2014-01-08 14:59:25
Φωτογραφία για Πάτρα: Η Αστυνομία σε διαρκή άτυπη επιφυλακή, ενόψει της Ελληνικής Προεδρίας της Ε.Ε.
Σε αυξημένη επαγρύπνηση μετά την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε από τη χώρα μας, βρίσκονται οι Αστυνομικές Αρχές στην Αχαία.

Όπως πληροφορείται το thebest, για τις επόμενες εβδομάδες έχουν δοθεί συγκεκριμένες κατευθύσεις προς και από τους επιτελείς της τοπικής Αστυνομίας, έτσι ώστε τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Οι φόβοι του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως, μετά την εξαφάνιοση του Χριστόδουλου Ξηρού, μετατρέπονται σε δράσεις σκληρής προληπτικής αστυνόμευσης και αυτές οι οδηγίες έχουν δοθεί και στην Αχαία.

Ιδιαίτερα δε, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επισκεφθούν την περιοχή Έλληνες και ξένοι αξιωματούχοι στη διάρκεια της Ελληνικής Προεδρίας.

Η Αστυνομία, τίθεται έτσι σε μία διαρκή άτυπη επιφυλακή, με τους επικεφαλής όλων των Αστυνομικών Υπηρεσιών να είναι άμεσα σε θέση κινητοποίησης όποτε αν αυτό καταστεί απαραίτητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα παραπάνω έγιναν γνωστά στο τοπικό επιτελικό αστυνομικό προσωπικό, στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ