2014-01-08 15:54:14
Φωτογραφία για ΚΟΛΙΝΣ : ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!
O Μαρντί Κόλινς μίλησε για το παιχνίδι της Πέμπτης (9/1, 21:45, Δημόσια Τηλεόραση) κόντρα στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο για τη δεύτερη αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης των Back2Back Πρωταθλητών Ευρώπης, μίλησε για το παιχνίδι με την ιταλική ομάδα λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού για το Μιλάνο.

«Είμαι έτοιμος για την πρώτη μου εμφάνιση. Έχω κάνει ήδη περίπου μια εβδομάδα προπονήσεις με την ομάδα, είμαι σε καλή κατάσταση και νομίζω είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Ο κόουτς θέλει από εμένα μεγάλη προσπάθεια, να δώσω τα πάντα στην άμυνα και να βοηθάω σε όσους περισσότερους τομείς του παιχνιδιού γίνεται την ομάδα μου και αυτό είμαι έτοιμος να κάνω.

Ξέρω καλά την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, τους είχα αντιμετωπίσει με την προηγούμενη ομάδα μου πριν από δύο εβδομάδες για το ιταλικό πρωτάθλημα, είχα κάνει ένα καλό παιχνίδι σκοράροντας 23 πόντους. Ξέρω πολλούς παίκτες της Αρμάνι προσωπικά και ειλικρινά χαίρομαι που θα τους αντιμετωπίσω ξανά. Παίζω και τις τρεις θέσεις της περιφέρειας ενώ μπορώ να μαρκάρω και τις αντίστοιχες θέσεις», είπε χαρακτηριστικά ο Κόλινς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ