2014-01-08 16:34:07
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ
Ο κορυφαίος επιθετικός του Ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος θα επανέλθει εντός ολίγων ημερών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ερυθρόλευκων.

Ο "πιστολέρο", ο οποίος έχει καρφώσει 14 φορές τις αντίπαλες εστίες στο πρωτάθλημα, ετοιμάζεται να κάνει ξανά αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα.

Μέχρι να γίνει αυτό βέβαια και παρά τη μεγάλη απουσία του από την ενεργό δράση, γερμανικό δημοσίευμα διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον της Ντόρτμουντ για τον «Μητρογκόλ», που μετά την αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ψάχνει εναγωνίως να καλύψει το κενό του.

«Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ενδιαφέρεται για τον Έλληνα επιθετικό Κωνσταντίνο Μήτρογλου. Ο 25χρονος φέτος είναι άριστος. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η αξία του στράικερ ανέρχεται στα 7.2 εκατ. ευρώ», γράφει το δημοσίευμα για να αναφερθεί σε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές του τη φετινή σεζόν.

«Στις 2 Οκτωβρίου 2013, ο Μήτρογλου σκόραρε στον αγώνα με την Άντερλεχτ για το Champions League και τα τρία γκολ του Ολυμπιακού (3-0), ενώ συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 11άδα της UEFA για τη δεύτερη αγωνιστική. Επίσης, στο ελληνικό πρωτάθλημα σημείωσε τρία χατ τρικ σε μόλις επτά παιχνίδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ