2014-02-12 18:38:07
Φωτογραφία για Ιδού το νέο βίντεο με τις μοναχές της Μααλούλα της Συρίας
Οπως το "Αγιορείτικο βήμα" έγραψε προ ημερών, οι μοναχές από την ιστορική χριστιανική πόλη Μααλούλα της Συρίας, εμφανίστηκαν σε ένα νέο βίντεο που μεταδόθηκε από το δορυφορικό ειδησεογραφικό κανάλι του Κατάρ, Αλ Τζαζίρα, την Κυριακή.

Το κανάλι του Κατάρ αναφέρει ότι η λήψη του βίντεο έγινε στις 5 Φεβρουαρίου.

Ακολουθεί ολόκληρος ο διάλογος:

Άντρας- αφηγητής: Θέλουμε να σας δούμε. Πώς είναι η υγεία σας;

Η πρώτη καλόγρια: Δόξα τω Θεώ ... Δόξα τω Θεώ! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ...

Αφηγητής: Σας λείπει κάτι;

Η πρώτη καλόγρια: Μας λείπει ένα πράγμα - το σπίτι μας ... και μόνο. Ζητάμε ο καθένας που μας αγαπά και μας υποστηρίζει να μας φέρει πίσω στο σπίτι - χωρίς αυτό δεν μπορούμε να ζήσουμε

Αφηγητής: Το καθεστώς υποκινεί τους διεθνείς οργανισμούς και μας κατηγορεί για ό, τι σας έχουμε καταπιεσμένες,σας έχουμε απαγάγει ... Πώς απαντάτε σε αυτό;


Η πρώτη καλόγρια: Ήρθαμε εδώ μαζί σας, δεν έγινε τίποτα. Αλλά όταν ήμασταν στο μοναστήρι, ήταν φωτιά,και φοβόμασταν. Αλλά ήμασταν πρόθυμες να μείνουμε στο μοναστήρι και να μην βγούμε από αυτό, γιατί είναι καθήκον μας - να παραμείνουμε στο μοναστήρι!

Η δεύτερη καλόγρια: Είθε ο Θεός να σας ανταμείψει! Μας έχετε προστατευμένες και νοιαστήκατε τόσο πολύ για μας που αισθανόμαστεπως είμαστε μεταξύ συγγενών.

Η τρίτη καλόγρια: Είμαστε καλά, είμαστε ανάμεσα σε συγγενείς, σε αδελφούς ! Όλοι μας αγαπούν και τους αγαπάμε πάρα πολύ. Αν είναι θέλημα Θεού, θα επιστρέψουμε στο μοναστήρι μας ...

Ηγουμένη, η Μητέρα Πελαγία: ... θέλουμε να καθησυχάσουμε τους αγαπημένους τους ...

Η τρίτη καλόγρια: ... ναι, και θέλουμε να καθησυχάσουμε τους αγαπημένους τους.

Η τέταρτη καλόγρια: Είμαστε καλά, είμαστε σε ευχάριστη θέση - και ευχαριστώ τον Θεό γι 'αυτό!

Πέμπτη καλόγρια: Ευχαριστούμε τον Θεό... Θέλουμε να καθησυχάσουμε τον καθένα που μας αναζητάει: εμείς, ελπίζουμε ότι σύντομα, αν θέλει ο Θεός, θα βγούμε. Όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί, έχουν την τάση να μας ελευθερώσουν.

Έκτη καλόγρια: Είμαστε σε καλή υγεία, και πολύ σύντομα θα δούμε τους αγαπημένους μας. Και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας βοηθούν.

Έβδομη καλόγρια: Είμαστε καλά, δόξα τω Θεώ! Σαν να ήμασταν στο σπίτι! Αλλά δεν ξέρουμε τη ζωή έξω από το μοναστήρι. Και έτσι ζητάμε από όλους όσοι μας αγαπουν και μας υποστηρίζουν, να μας φέρουν πίσω στο σπίτι - χωρίς αυτό δεν μπορούμε να ζήσουμε. Και χάρη σε όλους εκείνους που νοιάζονται για μας.

Μητέρα Πελαγία: Ζητάμε από το Θεό την απελευθέρωση όλων των κρατουμένων, κρατουμένων, που έχουν καταδικαστεί - είτε δίκαια, είτε όχι. Ας δώσει ο Θεός. Αλλά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που φροντίζουν και νοιάζονται για μας

Όγδοη καλόγρια: Είμαστε μια χαρά, τίποτα δεν θα συμβεί σε μας ... Σαν να ήμασταν στο σπίτι! Θεού θέλοντος, θα σας δούμε σύντομα...Θεού θέλοντος, θα βασιλεύει η ειρήνη στον κόσμο!

agioritikovima.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ