2014-03-21 00:43:05
Φωτογραφία για Επιστολή προς τον Πρωθυπουργό
Πρωθυπουργέ κ. Σαμαρά,

ανακοινώσατε πανηγυρικά από τα διαπλεκόμενα κανάλια, ότι η διαλυμένη χώρα έχει πρωτογενές πλεόνασμα τριών περίπου δισεκατομμύρια ευρώ Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν σας έχει πλέον καμία εμπιστοσύνη.

Πιστεύει ότι είναι προεκλογικό πλεόνασμα, το οποίο μετά τις εκλογές θα μετατραπεί σε πρωτογενές έλλειμμα.

Είναι σαν τη φούσκα του Σημιτη στο χρηματιστήριο, όπου κατέστρεψε χιλιάδες ανθρώπους ( δυστυχώς κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος).

Έχετε προδώσει τον ελληνικό λαό με τον χειρότερο τρόπο.

Αν δεν σας κάνει κόπο απαντήστε μου σας παρακαλώ. Από που προέρχεται αυτό το πρωτογενές πλεόνασμα?? Μήπως από τα δάνεια όπου χρόνια τώρα φορτώνετε στις πλάτες των τρισέγγονων μας, από τα χαράτσια που μας επιβάλατε μέσα από τους λογαριασμούς της Δ Ε Η, από τους μισθούς και τις συντάξεις όπου τις έχετε κάνει φιλοδώρημα, από τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, καλοκαίρι όπου τα διαγράψατε με μεγάλη χαρά,από την φορολογία εισοδήματος όπου φορολογείται ο Έλληνας από το πρώτο ευρώ, από τα 25 ευρώ που θα πληρώσει ο υποτιθέμενος ασφαλισμένος στο νοσοκομείο ,από τα 20 ευρώ που θα πληρώσει στο Γιατρό να του γράψει φάρμακα, από το ένα ευρώ που θα πληρώσει για κάθε συνταγή φαρμάκου?


Μήπως από τις εκατοντάδες επιχειρήσεις που κλείσατε ή τις οδηγήσατε εκτός χώρας και από τα εκατομμύρια ανέργους?? Από που προέρχεται το πλεόνασμα???

Ένα σοβαρό κράτος για να έχει πλεόνασμα θα πρέπει πρώτα από όλα να το κυβερνούν έντιμοι άνθρωποι. Να έχει βιομηχανίες η όποιες να είναι ανταγωνιστικές, να μπορούν να κάνουν εξαγωγές και όχι μόνο εισαγωγές. Να εργάζονται όλοι οι Έλληνες.

Να βοηθηθούν οι κτηνοτρόφοι, οι αγρότες (έχουμε χιλιάδες στρέμματα γης ακαλλιέργητα). Οι ικανότεροι επιστήμονες του κόσμου είναι Έλληνες, αλλά δυστυχώς τους χαίρονται και τους εκμεταλλεύονται ξένες χώρες.

Ο Έλληνας να μην μεταβαίνει στα νοσοκομεία του εξωτερικού και να χάνονται εκατομμύρια συνάλλαγμα και να τον θεραπεύει Έλληνας Γιατρός. Να έρχονται οι ξένοι για θεραπεία εδώ.

Δεν μπορεί ενα κράτος να λέει ότι έχει πλεόνασμα όταν χρωστάει δισεκατομμύρια στους δανειστές, εκατομμύρια στους γιατρούς, στις ασφαλιστικές εταιρίες στις φαρμακοβιομηχανίες,και σε άλλους φορείς.

Και ένα μικρο παιδί καταλαβαίνει πως μας δουλεύετε . Εσάς το μόνο που ενδιαφέρει είναι μην χάσετε την καρέκλα. Σας ενημερώνω ότι την έχετε χάσει και όχι μόνο αυτή.

Δεν πείθετε πλέον κανέναν. Είστε αναξιόπιστοι και μισητοί από τον ελληνικό λαό.

Νικόλαος Δ. Στρατιδάκης

Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.

Ιδρυτικό Μέλος και Μέλος Κ.Ε.

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ