2014-04-29 08:00:14
Φωτογραφία για Ο καιρός : Τρίτη 29 Απριλίου 2014
Για σημερα Τρίτη 29 Απριλίου 2014, ο καιρός προβλέπεται βελτιωμένος στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα και άστατος με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη δυτική και τη βόρεια χώρα.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία αναμένονται από το μεσημέρι και μετά βροχές. Τις απογευματινές και τις βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 με 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά προβλέπεται άστατος καιρός με βροχές και, κατά τόπους στα βορειότερα, καταιγίδες.

Στην Κεφαλονιά αναμένονται παροδικές νεφώσεις, ενώ θα βρέξει τη νύχτα προς την Τετάρτη.


Στη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται άστατος, με παροδικές βροχές.

Στην ανατολική Πελοπόννησο θα επικρατεί ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 21 βαθμούς.

Στην Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 και στη δυτική Κρήτη μέχρι και 6 μποφόρ, τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείχνουν 19 με 21 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, αναμένονται λίγες βροχές μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Στις Κυκλάδες προβλέπονται νοτιοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα έχουμε μέχρι και το πρωί βροχές και καταιγίδες και από το μεσημέρι βελτιωμένο καιρό.

Στις Σποράδες αναμένεται καλός καιρός.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια προβλέπονται αρκετές ώρες με ήλιο αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα υπάρχει κατά τόπους συννεφιά και θα σημειωθούν λίγες σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 21 με 23 βαθμούς.

Στην Αττική θα επικρατεί ηλιοφάνεια, όμως τις μεσημεριανές ώρες για λίγο θα συννεφιάσει. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 12 έως τους 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται βροχές το απόγευμα και το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ