2012-04-22 13:30:06
Φωτογραφία για Τον καθάρισε σαν αυγό ο Άρης τον Άδωνη στο Περιστέρι
Γράφει ο kours@ros

Με άλλα λόγια του πήρε τα εσώρουχα ο Άρης Σπηλιωτόπουλος του Άδωνη Γεωργιάδη στις μέχρι τώρα προεκλογικές συγκεντρώσεις στο Περιστέρι.

Δυο συγκεντρώσεις έκανε ο Άρης μέσα σε δυο μέρες και μάζεψε 250 νοματαίους τη κάθε φορά για πλάκα. Ο Μπουμπούκος 10 νοματαίους μάζεψε, με ισχυρή αστυνομική δύναμη για προστασία και στο τέλος ούτε που φάνηκε και είπε και ψέματα ότι δεν ήταν προγραμματισμένη η συγκέντρωση του, δηλαδή μας αποκαλεί και εμάς ψεύτες με την δήλωση που έκανε στο "twiter" . Αλλά στο χωριό μου λένε πίσω έχει η αχλάδα την ουρά...υπομονή και την Δευτέρα θα σας δείξουμε τι πραγματικά έγινε στο ΚΥΒΕ Περιστερίου.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Άρης ήταν χαλαρός και άνετος, χωρίς ούτε έναν αστυνομικό και χωρίς να ακουστεί το παραμικρό, εκεί είμαστε από την αρχή και τα είδαμε και τα ακούσαμε όλα!!! Όπως και στου Άδωνη παρόντες είμαστε, με την μόνη διαφορά ότι στο ΚΥΒΕ δεν είδαμε τον Άδωνη αλλά ακούγαμε μόνο τα κραξίματα όση ώρα είμαστε εκεί. Για αυτό λέμε ότι στις προεκλογικές συγκεντρώσεις στο Περιστέρι που τα βλέπουμε και τα γνωρίζουμε τα πράγματα λόγω εντοπιότητας, ο Άρης έχει πάρει το σκάλπ του Μπουμπούκου.

pitsounicity.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σ.ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ: Χάσαμε άδικα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σ.ΜΠΟΥΣΚΕΤΣ: Χάσαμε άδικα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ