2014-05-15 19:25:51
Φωτογραφία για Ομιλία Σαμαρά στο χώρο της ΔΕΘ από στιγμή σε στιγμή [photos]
Επί ποδός βρίσκεται σήμερα η Θεσσαλονίκη, ενόψει της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά στην πόλη και την ομιλία του στο χώρο της ΔΕΘ. Από νωρίς το απόγευμα ιδιαίτερα έντονη είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων περιμετρικά του χώρου της ΔΕΘ.

Μέλη της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Χ.Α.Ν.Θ. για να υποδεχθούν τον πρωθυπουργό. Παράλληλα, εργαζόμενοι, απολυμένοι και μη, από κλάδους που έχουν πληγεί από την κυβερνητική πολιτική, οργανώνουν το απόγευμα κινητοποιήσεις, για να δηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους.

Πιο συγκεκριμένα στις 18.00 μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης για τους θανάτους των Τούρκων ανθρακωρύχων πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καμάρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας με κατάληξη το τουρκικό προξενείο.

Στις 19:00 θα συγκεντρωθούν οι σχολικοί φύλακες, κατά την διάρκεια ομιλίας του πρωθυπουργού στο χώρο της ΔΕΘ. Στις 20.00 στην Πλατεία Λευκού Πύργου θα συγκεντρωθούν καθηγητές που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και θα πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία, ενώ μισή ώρα αργότερα άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου θα πραγματοποιήσουν αντιεκλογική συγκέντρωση στην Καμάρα.
thousandnews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ