2014-05-16 14:36:18
Φωτογραφία για ΤΑ... ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΤΣΟΡΙ!
Στο «Μονουμεντάλ» θα παρευρεθεί αυτή την Κυριακή ο Τσόρι προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Ρίβερ Πλέιτ με αντίπαλο την Κίλμες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Η πρώην ομάδα του Αργεντίνου μέσου του Ολυμπιακού συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα Κλαουσούρα και επειδή ο Τσόρι έχει την ευκαιρία και τον χρόνο, θα δει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών της.

Πάντα ο Τσόρι ήταν αγαπητό πρόσωπο στους «Μιλιονάριος» και όποτε τους παρουσιάζεται η ευκαιρία, τον προτρέπουν να επιστρέψει στην ομάδα και να παίξει. Ο ίδιος, πάντως, φροντίζει να τους ξεκαθαρίζει πως προέχει ο Ολυμπιακός.

«Πάντα αγαπούσα τη Ρίβερ και θα ήθελα να επιστρέψω. Είναι η χώρα μου, το ποδόσφαιρο και όταν έφυγα από εδώ και πάντα ένιωθα παράξενα. Είναι δύσκολο να δεχτεί η άλλη πλευρά (του Ολυμπιακού), την αποχώρησή μου, γιατί προσωπικά έκανα μια πάρα πολύ καλή χρονιά. Περιμένουμε... Εγώ ήρθα να απολαύσω το παιχνίδι, να βρεθώ με τους φίλους μου και τίποτε παραπάνω από αυτό», ανέφερε ο Αργεντίνος, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο παιχνίδι της Ρίβερ με την Κίλμες.

«Οι παίκτες καταλαβαίνουν πώς να τιμήσουν τη φανέλα. Αυτό θέλουμε όλοι (το πρωτάθλημα). Ελπίζω να τα καταφέρουμε γιατί τα πηγαίνουν καλά και οι παίκτες δουλεύουν σκληρά. Το αξίζουν. Πέρασα 1-2 ώρες με την ομάδα και νιώθεις την καλή ατμόσφαιρα που επικρατεί, όχι μόνο για το γεγονός πως βρίσκονται κοντά στον στόχο, αλλά επειδή είναι καλοί άνθρωποι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ