2012-04-23 14:53:46
Φωτογραφία για ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: ΟΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ ΤΟ FINAL4
Η δυσαρέσκεια του μπασκετικού Ολυμπιακού για το πρόγραμμα που κατάρτισε ο ΕΣΑΚΕ όσον αφορά την ημιτελική φάση των play offs της Α1 και την απόφαση της διοργανώτριας αρχής να μην αρχίσουν οι τελικοί πριν το Final 4, εκφράστηκε και εγγράφως.

Με επιστολή τους στον ΕΣΑΚΕ οι ερυθρόλευκοι εκφράζουν την απορία για τη στάση της λίγκας και ζητούν να οριστούν τελικοί πριν το Final 4 εφόσον οι ημιτελικές σειρές ολοκληρωθούν σε τρία ή τέσσερα παιχνίδια.

Αναλυτικά, η επιστολή αναφέρει:

«Λαμβάνοντας το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης της Basket League ΟΠΑΠ δεν μπορούμε να μην αναρωτηθούμε γιατί σπεύσατε να αποφασίσετε τη μη διεξαγωγή αγώνων για την τελική φάση των Playoffs πριν το Final Four της Κωνσταντινούπολης χωρίς να συμβουλευτείτε τις εμπλεκόμενες ομάδες.

Βάσει του προγράμματος της φάσης 1-4, υπάρχει η πιθανότητα να τελειώσει η σειρά το Σάββατο 28 Απριλίου 2012 ή τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012. Αν συμβεί αυτό και η ομάδα μας είναι μια από τις δύο φιναλίστ του τελικού, θεωρούμε αδιανόητο να μη γίνουν αγώνες της τελικής φάσης των Playoffs.


Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός εκπροσωπεί την Ελλάδα και το ελληνικό μπάσκετ στο Final Four της Κωνσταντινούπολης και η απόφασή σας αυτή μπορεί να δημιουργήσει τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα στην ομάδα μας αφού στην περίπτωση που προαναφέραμε, δεν θα υπάρξει αγωνιστική δράση για διάστημα 10 έως 12 ημερών πριν από τον ημιτελικό με την FC Barcelona.

Ζητούμε να ορίσετε τη διεξαγωγή τελικού πριν το Final Four της Κωνσταντινούπολης στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός είναι φιναλίστ και η σειρά της ημιτελικής φάσης τελειώσει είτε το Σάββατο 28 Απριλίου 2012, είτε τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ