2012-04-24 13:08:42
Φωτογραφία για Μια είδηση που δεν υπήρξε ποτέ
Διαψεύδει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ότι έγινε σύγκρουση τρένων όπως γράφηκε από το πρωί σχεδόν σε όλα τα site και blogs.To planet-greece δεν έπεσε στην παγίδα του κιτρινισμού αφού κανείς δεν μας επιβεβαίων την σχετική είδηση.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:

"Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει ότι δεν υπήρξε καμία σύγκρουση αμαξοστοιχιών όπως αναφέρεται σε διάφορες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο και σε μέσα ενημέρωσης. Στις 08.10 το πρωί σημειώθηκε το εξής συμβάν :

Στο σταθμό Αχαρνών, σιδηροδρομικό όχημα έργων με επιβάτες προσωπικό του ΟΣΕ, που κινείτο με κατεύθυνση το σταθμό της Τιθορέας, στο σταθμό Αχαρνών υποχρεώθηκε σε απότομη πέδηση προκειμένου να αποφύγει το συρμό του προαστιακού που προπορευόταν με κατεύθυνση την Χαλκίδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν σε επαφή οι προσκρουστήρες των δύο οχημάτων και να τραυματιστούν ελαφρά δύο άτομα που επέβαιναν στο όχημα έργων."

Χοντρικά λοιπόν η ανακοίνωση αναφέρει πως η σύγκρουση απεφεύχθει την τελευταία στιγμή και υπήρξαν δύο τραυματίες από το απότομο και δυνατό φρενάρισμα του τρένου.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ