2014-07-03 01:56:07
Φωτογραφία για Χωρίς αξονικό τομογράφο το «Μεταξά»
Χωρίς Αξονικό Τομογράφο είναι το Νοσοκομείο «Μεταξά», το μεγαλύτερο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο της χώρας, το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες των καρκινοπαθών μεγάλου μέρους της Αττικής, της Νοτίου Ελλάδας και των Νησιών.

Αυτό κάνει γνωστό με ερώτησή της στη Βουλή η βουλευτής Πειραιά Μαρία Ρεπούση, τονίζοντας ότι ο αξονικός τομογράφος δεν λειτουργεί επηρεάζοντας αρνητικά την ορθή θεραπευτική αντιμετώπιση (χειρουργεία, χημειοθεραπείες, ακτινοθεραπείες, νοσηλεία) των ασθενών.

Οι γιατροί του νοσοκομείου προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή τη δυσλειτουργία δίνουν εξιτήριο στους ασθενείς για να κάνουν τις απαραίτητες αξονικές τομογραφίες σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα. Επειδή η δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας για κάθε εργαζόμενο, συνταξιούχο, χρόνια πάσχοντα, είναι στην ευθύνη της πολιτείας, η βουλευτής ρωτά τον υπουργό Υγείας σε ποιες ενέργειες θα προβεί, προκειμένου άμεσα να επαναλειτουργήσει ο αξονικός τομογράφος στο νοσοκομείο Μεταξά, ώστε να πάρει τέλος η ταλαιπωρία των ασθενών και του ιατρικού προσωπικού.
left.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ