2012-04-26 09:03:04
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για κλοπή αντικειμένων στο Ελευθέριος Βενιζέλος
Θέλω να κάνω γνωστό ένα περιστατικό το οποίο μου συνέβη κι αφορά απώλεια αντικειμένων από τις αποσκευές μου(κοινώς κλοπή).

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στην πτήση 0431 της Olympic Air Αθήνα-Λάρνακα 24/04/12 και ώρα 07:35.

Γνωρίζω ότι τις όποιες διαδικασίες ελέγχου αποσκευών έχει αναλάβει ιδιωτική/ές εταιρίες, δε μπορώ να γνωρίζω όμως ποιος και σε ποιο στάδιο της μεταφοράς, κάποιος ΄΄λιγούρης΄΄ έβαλε ’’χέρι’’ στις αποσκευές μου.

Εκλάπησαν προσωπικά αντικείμενα από τσαντάκι μέσα στη κυρίως τσάντα. Όχι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, αλλά αυτό είναι το ζητούμενο ;

Άλλωστε δεν είχαν ανάγκη προφανώς από ένα ακριβό σχετικά ρολόι, ούτε από μία συσκευή Windows mobile που βρισκόταν στο ίδιο τσαντάκι μέσα.

Μπαίνω στη διαδικασία να καταγγείλω το συγκεκριμένο γεγονός που μου συνέβη πρώτη φορά, για να διαπιστωθεί από τους αναγνώστες σας αν και κάποιος άλλος έχει αντιληφθεί παρόμοιο περιστατικό και κυρίως σε τι συχνότητα συμβαίνουν τέτοια κρούσματα.

Κλείνοντας εύχομαι ο συγκεκριμένος ΄΄ποντικός΄΄ με την κολόνια και τα γυαλιά ηλίου που στολίστηκε, να έγινε γαμπρός(αντρικά μοντέλα γαρ) και να βγάλει κανένα καλό γκομενάκι.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ