2012-04-26 19:10:57
Φωτογραφία για «Πρόταση από Κύπρο αλλά το λόγο έχει ο ΠΑΟΚ»
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στις απαντήσεις που έδωσε σε ερωτήματα σπουδαστών αθλητικής δημοσιογραφίας. Ο επιθετικός του Δικεφάλου αποκάλυψε πώς είχε δυο προτάσεις από κυπριακές ομάδες αλλά έχοντας συμβόλαιο με την ομάδα, παρέπεμψε τους ενδιαφερόμενους στην διοίκηση: «Πραγματικά με ενόχλησαν δύο ομάδες από την Κύπρο αλλά τους παρέπεμψα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως όφειλα να κάνω» και συνέχισε: «Έχω δύο χρόνια ακόμη συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ αλλά σίγουρα ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις τίποτα στην ζωή σου. Αν υπήρχε μία πρόταση πολύ σοβαρή, από μία ομάδα που θα μου άρεσε, μπορεί και να το σκεφτόμουν».

Για τα πλέι οφ: «Δεν λέει τίποτα το ότι ο Παναθηναϊκός έχει τέσσερις βαθμούς προβάδισμα. Είναι σημαντικό μεν όμως θέμα για τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε καλή κατάσταση για να διεκδικήσει το καλύτερο που μπορεί».

Για το πώς βιώνει στην ομάδα την οικονομική κρίση: «Είναι μία δύσκολη περίοδος για όλη την Ελλάδα και φυσικά το ποδόσφαιρο είναι μέρος της χώρας. Προσωπικά είμαι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα, αρκεί να υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πλάνο».


Για τα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα: «Πρέπει να τα βοηθήσουμε όλοι και να κάνουν και οι ίδιοι υπομονή. Όλοι όμως πρέπει να περνάμε θετική αύρα στα νέα παιδιά. Έχουν χαθεί πολλά παιδιά που ήταν καλοί παίκτες και γι΄ αυτό πρέπει να γίνεται καλή δουλειά και να υπάρχει υπομονή. Ο ΠΑΟΚ πάντως θεωρώ ότι έχει πολύ μέλλον σαν ομάδα».

Για την προσπάθεια της Εθνικής στο Euro: «θα πάμε να το χαρούμε και να πετύχουμε ότι καλύτερο. Είναι μεγάλη τιμή για όλους τους Έλληνες παίκτες να φορούν την φανέλα της εθνικής ομάδας. Προσωπικά θεωρώ πολύ όμορφο να βρίσκεσαι απέναντι σε πολύ σπουδαίους ποδοσφαιριστές».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ατρόμητος έτοιμος για... κούπα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ατρόμητος έτοιμος για... κούπα
«Ηθική υποχρέωση όλων»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Ηθική υποχρέωση όλων»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ