2012-04-27 13:53:51
Φωτογραφία για ΦΥΤΑΝΙΔΗΣ: ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρόμητου, του ς παίκτες της ομάδας του Περιστερίου εκπροσώπησε ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο οποίος τόνισε πως σ' έναν τελικό όλα γίνονται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαστε μια μέρα πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε κάτι που μεγάλο. Έχουμε φτάσει εδώ αποκλείοντας δύσκολους αντιπάλους και περιμένουμε με ανυπομονησία και να διεκδικήσουμε με όσες πιθανότητες έχουμε την κατάκτηση του τίτλου.

Εύχομαι αυτή τη φορά να χαμογελάσουμε εμείς, παρότι δεν είναι εύκολο. Για την ακρίβεια θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά θα πρέπει όλοι μας να δούμε αυτό το παιχνίδι σαν γιορτή.

Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε πρώτα εμείς και μετά ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο. Το κίνητρο είναι ικανό να υπερκαλύψει τις διαφορές των δυο ομάδων.

Σε ένα παιχνίδι 90 λεπτών δεν δίνουμε ποσοστά. Είμαστε ρεαλιστές ξέρουμε ποιος είναι ο αντίπαλος, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται και αυτό που σκεφτόμαστε είναι το πως θα παίξουμε εμείς».

Για το αν θα είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του η κατάκτηση του Κυπέλλου, είπε:

«Το γεγονός ότι η ομάδα τα έχει καταφέρει σε όλα τα παιχνίδια είναι πολύ θετικό για εμάς. Η δουλειά μάς βγάζει σε ένα τελικό ο οποίος μπορεί να είναι ιστορικός για τον Ατρόμητο. Ήτα δύσκολα ματς, αλλά δείξαμε ποιότητα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ