2012-04-27 14:30:32
Φωτογραφία για Mερικοί υποψήφιοι για να διαλέξετε
Λαμβάνω πάρα πολλά e-mail και sms, ταχυδρομικά περιστέρια σταματούν στο παράθυρο μου και κοπέλες με μπικίνι μου παραδίδουν προσωπικά φυλλάδια υποψηφίων από όλα τα κόμματα. Επειδή με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση, παραθέτω μερικά ονόματα για τα οποία έχω ακούσει καλά λόγια.

- Με το ΠΑΣΟΚ πολιτεύεται στην Α' Αθηνών ο Γιάννης Μητσός και στην Περιφέρεια Αττικής ο Γιάννης Ράπτης. Περισσότερα γι'αυτούς μπορείτε να μάθετε εδώ. Καλά λόγια ακούω και ...για τον Κωνσταντίνο Ρόκα που πολιτεύεται στη Β' Αθηνών, ένα προφίλ του στo Facebook εδώ.

- Με τη Δημοκρατική Συμμαχία πολιτεύεται στην Α' Αθηνών ο Γρηγόρης Φαρμάκης και στη Β' Αθηνών ο εξαιρετικός Αχιλλέας Ιωακειμίδης για τον οποίον μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ. Θα σας έγραφα κι άλλα για τον Αχιλλέα αλλά φοβάμαι ότι δεν θα καταφέρω να είμαι αντικειμενικός.

- Με τη Δράση πολιτεύεται στην Α' Αθηνών ο Κωνσταντίνος Αλεξάκος ενώ καλά λόγια ακούω και για τον Γιάννη Μαρμάρα που πολιτεύεται στην Αχαϊα και μπορείτε να τον βρείτε εδώ.

- Με τη Δημοκρατική Αριστερά πολιτεύεται στη Β' Αθηνών η Μυρσίνη Λιοναράκη η οποία εξηγεί πειστικά την απόφαση της εδώ, ο Μιχάλης Σαμπατάκακης στην Α' Αθηνών και o Mάνος Ματσαγγάνης για τον οποίο σύντομα θα διαβάσετε περισσότερα στην Παραπολιτική.

Δεν σας προτείνω να τους ψηφίσετε, σας προτείνω να μάθετε περισσότερα γι'αυτούς.
Parapolitiki.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ