2014-10-04 10:12:15
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΑ... ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ
Τον τελευταίο αγώνα του πριν από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, θα δώσει στο Ρέθυμνο ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι θα ανοίξουν την τρίτη ημέρα του διεθνούς τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης», που φιλοξενείται στο «Μελίνα Μερκούρη», αντιμετωπίζοντας την Ούνιξ Καζάν (16.00, ΝΕΡΙΤ). Κόντρα στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη θα κάνουν τις τελευταίες δοκιμές τους, πριν από την αναμέτρησή τους για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που χθες απέναντι στους οικοδεσπότες Κρητικούς ξεκούρασε τον Βασίλη Σπανούλη και τον Μπράιαν Ντάνστον, θα δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα που θα του φανούν χρήσιμα κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Οι Ρώσοι, που εξασφάλισαν μέσα από τα προκριματικά τη συμμετοχή τους στην επερχόμενη Ευρωλίγκα, είναι πολύ πιο δυνατή ομάδα από το Ρέθυμνο. Τα συμπεράσματα που θα μπορέσει να εξάγει ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να του φανούν πιο χρήσιμα από τα χθεσινά, οπότε η ομάδα του πήρε από νωρίς διαφορά κι στη συνέχεια χαλάρωσε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα μοιράσει και πάλι το χρόνο συμμετοχής, προχωρώντας σε διαδοχικές αλλαγές για να τεστάρει τους παίκτες του, στον τελευταίο αγώνα τους πριν το ντέρμπι στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ που είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (09/10, 21.30).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ