2012-04-28 12:01:08
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΕ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ!
Το 25ο Κύπελλο Ελλάδας, κάνοντας συγχρόνως το 15ο νταμπλ, της ιστορίας του θέλει απόψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στον τελικό τον Ατρόμητο (20:30, ΣΚΑΪ, OTE Sport 1).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τελειώσουν πανηγυρικά μια πολύ καλή χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ καλούνται να αποχαιρετήσουν με τον καλύτερο δώρο τον προπονητή τους, Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος κάθεται για τελευταία φορά σε επίσημο παιχνίδι στον πάγκο του Ολυμπιακού, αφού ανακοίνωσε ότι αποχωρεί στο τέλος της σεζόν.

Ο Βάσκος επιθυμεί το σημερινό ματς να μην έχει καμία σχέση με εκείνο κόντρα στην ΑΕΚ το 2009, όταν το τρόπαιο κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και θέλει να «καθαρίσει» γρήγορα το παιχνίδι. Σέβεται όμως σε μεγάλο βαθμό τον Ατρόμητο, αφού θεωρεί πως είναι μία από τις πιο σταθερές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Ο «Τσινγκούρι» δεν ετοιμάζει κάποια έκπληξη και, παρά τις απουσίες, οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν για το νταμπλ.


Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μανιάτης και ο Ορμπάιθ, ενώ πιο μπροστά θα είναι ο Μακούν. Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Μιραλάς, Αμπντούν και Τζεμπούρ.

Τν αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μπάμποβιτς, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ και Διαμαντάκος. Εκτός έμειναν οι Ιμπαγάσα, Ντιόγο, Παπάζογλου, Μόνχε, Καζίμ-Ρίτσαρντς (δεν υπολογίζεται) και ο εδώ και καιρό τραυματίας Πάντελιτς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ