2012-04-29 18:01:33
Φωτογραφία για Αυτοκτόνησε η ΑΕΚ, μίλησε στο τέλος ο Δούκας
Μαγκαφουράκης και Κουλούρης έμελλε να είναι οι πρωταγωνιστές... στο ντέρμπι του φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 χάντμπολ ανάμεσα στο Δούκα και στην ΑΕΚ, που έληξε ισόπαλο 31-31.

Από ένα βαθμό πήραν ΑΕΚ και Δούκας, με το μεταξύ τους παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 31-31 στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α1 χάντμπολ ανδρών, στο κλειστό γήπεδο «Δαίς».

Η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά με έναν εκπληκτικό Νίκο Μουντζουρίδη που σημείωσε 9 γκολ.

Καθοριστική ήταν η τελευταία φάση του αγώνα, όταν μετά την απόκρουση του Κουλούρη στο σουτ του Τόμπρου, η Ένωση βγήκε στον αιφνιδιασμό, ο Γιώργος Παπαδόπουλος έβγαλε την πάσα στα εξτρέμ όπου βρισκόταν ο Κόντης και αυτός με την σειρά του είδε αφύλαχτο τον Ασαρίδη στη θέση του πίβοτ. Ο τελευταίος επιχείρησε το σουτ αλλά ο Μαγκαφουράκης του είπε «στοπ» στο γκολ και στη νίκη.


Να σημειωθεί πως χωρίς τον Νίκο Κοκολοδημητράκη αγωνίστηκε η ΑΕΚ. Ο έμπειρος πίβοτ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, ακολουθεί συντηρητική αγωγή και είναι θεωρείται αμφίβολος ακόμα και για τα play offs.

Τα 10λεπτα: 5-6, 10-15, 14-18 (ημ.), 20-24, 25-29, 31-31.

ΔΟΥΚΑΣ: Μουντζουρίδης 9, Γεωργίου 1, Τόμπρος 5, Τζηράς 1, Γκέρτσος 2, Ζαμπούνης 3, Νικολαΐδης 4, Αργυράκης 2, Παπαδιονυσίου, Τσακνής, Μαγκαφουράκης, Κοτελίδας, Ακάλεστος, Μαστορόγιαννης 4.

ΑΕΚ: Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Γεωργιάδης 6, Γιαννόπουλος, Βακάλης 1, Κουλούρης, Κόντης, Συγγάρης, Ασαρίδης 2, Οικονόμου, Τσαούσης 6, Ζαχάρης, Παπαδόπουλος 4, Μαξίμοβιτς 5.

Διαιτητές: Κατσίκης, Μιχαηλίδης.

2λεπτα: 2-2, Πέναλτι: 3/3-2/2

onsports.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ