2012-04-29 18:19:02
Φωτογραφία για F1: Mε το βλέμμα στις δοκιμές του Mugello
Στην πίστα του Mugello στρέφεται το ενδιαφέρον των φίλων της Formula 1 καθώς το 3ήμερο 1-3 Μαϊου φιλοξενούνται δοκιμές εξέλιξης ενόψει του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα που διεξάγεται στην Catalunya στις 13 του μηνός.

Με εξαίρετη την HRT που επέλεξε να μην ταξιδέψει στην ιταλική πίστα, όλες οι άλλες ομάδες θα είναι παρούσες σε αυτές τις δοκιμές που είναι ιδιαίτερα κρίσιμες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Με 4 διαφορετικούς πιλότους και κατασκευαστές νικητές στους 4 πρώτους αγώνες της χρονιάς, το Πρωτάθλημα έχει πάρει συναρπαστική τροπή.

Με... αναπληρωματικούς η McLaren

Οι κορυφαίες ομάδες θα «κατεβάσουν» τα βαριά χαρτιά τους στις δοκιμές, με εξαίρεση την McLaren, η οποία προτίμησε να λάβει μέρος στο τεστ με τους επίσημους δοκιμαστές της, Gary Paffett - Oliver Turvey.

Ο Lewis Hamilton ήθελε να ταξιδέψει στο Mugello για δοκιμές για να δουλέψει κυρίως πάνω στον τομέα των ελαστικών, από την άλλη ο Jenson Button που εκείνες τις ημέρες θα βρίσκεται στην Ουγγαρία για υποχρεώσεις του βασικού χορηγού της ομάδας (σ.σ. θα οδηγήσει μονοθέσιο επίδειξης της McLaren στους δρόμους της Βουδαπέστης), δεν «καιγόταν» να πάρει μέρος στις δοκιμές.


«Ο λόγος που δεν πάμε στο Mugello είναι γιατί ποτέ στο παρελθόν δεν έχουμε βρεθεί εκεί», είπε ο Button για να προσθέσει: «Δεν πιστεύω ότι θα έχουμε κάποιο κέρδος αφού δεν υπάρχουν μεγάλες αναβαθμίσεις για να δοκιμάσουμε».

Σε αντίθεση με τη McLaren, η Ferrari, η Red Bull, Mercedes και η Lotus, οι βασικοί ανταγωνιστές δηλαδή της Βρετανική ομάδας, θα πάνε με τους βασικούς τους πιλότους στο Mugello.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ