2012-04-29 18:19:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης αποκαλεί ανέκδοτο το ότι ξαναζητούν τη ψήφο μας...
-1996-2004: Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ (Mε Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο. Λοβέρδο, Διαμαντοπούλου. Χρυσοχοϊδη, Tσοχατζόπουλο, και τα άλλα παιδιά). Στις μέρες της όλοι εξοικειώνονται με τη λέξη «λαμόγιο». Ειδικότητά της οι φούσκες, οι μίζες και η δημιουργική λογιστική ( χρηματιστήριο, ολυμπιακοί, Siemens, ευρώ / Goldman sachs).

-2004-2009: Κυβέρνηση ΝΔ (Με Καραμανλή, Αβραμόπουλο, Χατζηδάκη Σπηλιωτόπουλο και τα άλλα παιδιά). Η πιο άχρηστη ever. Συναγωνίζεται σε σκάνδαλα την προηγούμενη.

Το «έργο» των παραπάνω συνοψίζεται σε δυο λέξεις: Χρεωκοπία και διάλυση!

- 2009-2011. Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. (Με Παπανδρέου, Βενιζέλο, Παπακωνσταντίνου, Λοβέρδο, Διαμαντοπούλου και τα άλλα παιδιά). H πιο δωσίλογη ever. Ειδικότητά της: οι εκβιασμοί, οι μπλόφες και το φούσκωμα των ελλειμμάτων. Ομάδα στόχος: Mικρομεσαίοι.

- 2011-2012. Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ με παιδί των «αμαρτωλών» τραπεζών για πρωθυπουργό. Δεν υπάρχουν λόγια. Τη στηρίζουν 250 ΝΑΙΝΑΙκηδες και όλοι οι προηγούμενοι.


Ειδικότητά της: Tα εκβιαστικά παράλογα διλήμματα.

Χόμπι της: Nα μας σώζει υπογράφοντας δανεικές συμβάσεις με δίκαιο αποικίας.

Παρατσούκλι της: Χουντίνι, αφού εξαφανίζει α) ότι είχε μείνει από την προηγούμενη ληστεία των εισοδημάτων μικρομεσαίων μαζί με αποθεματικά ασφαλιστικών ταμείων, νοσοκομείων κλπ. Β) το σκάνδαλο Siemens με μια «συγνώμη». γ) Τα στοιχεία για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Πρότυπό της: H Βουλγαρία τους μισθούς της οποίας θέλει να φθάσουμε για να τη μιμιθούμε σε βιοτικό επίπεδο και ανάπτυξη.

Τελικά Σώθηκε η Ελλάδα; ΟΧΙ. Απλώς μεταβιβάστηκε στους τοκογλύφους. Ήδη Ετοιμάζονται για νέα μέτρα γιατί πάντα υπάρχει πάτος πιο κάτω.

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ; ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΖΗΤΟΥΝΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ (ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!)

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ