2012-04-30 05:56:03
Φωτογραφία για Μουσική πανδαισία στα Τρίκαλα για την στήριξη των παιδιών με καρκίνο
Για ακόμη μια φορά, οι Τρικαλινοί, ανταποκρίθηκαν σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο και συνεισφέρανε για να στηρίξουν... οικονομική προσπάθεια ενίσχυσης του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».

Όσοι βρέθηκαν απόψε στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στα παιδιά που δίνουν τον δικό τους αγώνα για ζωή.

«Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας δεν είναι επάρατος. Δεν είναι κληρονομικός. Μπορεί να ιαθεί. Αυτό είναι το μήνυμα που δίνει επί 20 και πλέον χρόνια η ΦΛΟΓΑ. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να δώσει σε όλη την κοινωνία, σε όλες τις πόλεις, σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας», ανέφερε στο trikalanews.gr η Πρόεδρος της «ΦΛΟΓΑ» Μαρία Τρυφωνίδη.

Από την πλευρά της, η υπεύθυνη του Παραρτήματος Τρικάλων της «ΦΛΟΓΑ» Ευαγγελία Γκρόπα, ευχαρίστησε το ακροατήριο για την μεγάλη στήριξη που έδωσαν για ακόμη μια φορά στον Σύλλογο και έθεσε το αίτημα, να αποκτήσει στέγη και το τοπικό Παράρτημα του Συλλόγου.


Μέσα από μια μουσική πανδαισία με όλα τα είδη χορών, πέρασε και το αισιόδοξο μήνυμα ότι μπορούμε να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο και όλοι μαζί δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη και βρέθηκαν να παλεύουν με τον καρκίνο.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τρικκαίων και παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, ο εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργος Τσίγκας, ο π. Λάμπρος Κολώνας που μετέφερε την στήριξη και τις Αρχιερατικές και Αναστάσιμες ευχές στα μέλη του Συλλόγου, του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Αλέξιου.

Στις Σχολές χορού και στους Χορευτικούς Συλλόγους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Έρχεται...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Έρχεται...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ