2012-04-30 08:53:43
Φωτογραφία για Η «λαϊκή συμμετοχή» Αλαφούζου
Ο Αλαφούζος φέρεται να ολοκλήρωσε τις επαφές του με τον Τζίγγερ και βάζει μπροστά το «σχέδιο λαϊκής συμμετοχής». Δείτε ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις του πλάνου του.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει ολοκληρώσει θετικά τις επαφές του με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, και το μόνο που απομένει πριν πάρει στα χέρια του στις μετοχές του 54,7% της ΠΑΕ είναι να κλειδώσει το πλάνο του με τα 6 εκ. ευρώ που θα μπουν αρχικά στον σύλλογο.

Όταν θα συμβεί και αυτό, την ερχόμενη Πέμπτη θα μπορεί να προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις, ενώ στην ΓΣ της 8ης Μαΐου αναμένεται να οριστεί ΔΣ με πρόεδρο και πάλι τον Δημήτρη Γόντικα.

Από την Πέμπτη και μετά θα γίνουν γνωστά περισσότερα στοιχεία σχετικά με το σχέδιο «λαϊκής συμμετοχής» που έχει κατά νου ο Έλληνας επιχειρηματίας. Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Γ.Αλαφούζος έχει επενδύσει κάποια χρήματα για να κατασκευάσει μια βάση δεδομένων στην οποία θα μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε επιθυμεί να δει τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ, ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια.


Επίσης, στην μετοχική σύνθεση του «Σωματείου» θα μπορεί να μπει όποιος φίλος του Παναθηναϊκού το επιθυμεί αγοράζοντας μετοχές ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα, με ένα μίνιμουμ ποσό της τάξης των 500-1.000 ευρώ. Επιπλέον, σε εκείνους που θα μπορούν να διαθέσουν αυτό το ποσό θα παραχωρείται εισιτήριο διαρκείας αλλά και άλλα προνόμια που θα γίνουν γνωστά στο μέλλον.

Παράλληλα, έχει προβλεφθεί να υπάρχουν ηλεκτρονικές εγγραφές ανθρώπων κάθε ηλικίας με συμβολική καταβολή ενός ποσού γύρω στα 20 ευρώ.

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ