2012-04-30 10:18:03
Φωτογραφία για Δ. Αχαρνών: Πληρώνουμε την προεκλογική εκστρατεία Χρυσοχοΐδη
«Ο κύριος 'δεν πρόλαβα να διαβάσω' βάζει τον ελληνικό λαό να του πληρώσει τον προεκλογικό του αγώνα με ασκήσεις της αστυνομίας και συγκεντρώσεις μεταναστών, μια... βδομάδα πριν από τις εκλογές και δίνει τελειωτικό χτύπημα στην πόλη μας με παράνομες ενέργειες»: Μ' αυτόν τον τρόπο αντιδρά ο Δήμος Αχαρνών στην κίνηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη να μεταφέρει παράνομους μετανάστες στο «στρατόπεδο» της Αμυγδαλέζας.

Πάντως, ο δήμος αφού κατηγορεί τον υπουργό ότι «καταλύει το κράτος. Καταλύει τους νόμους. Υπερβαίνει το Υπουργικό Συμβούλιο, ξεπερνά τον Πρωθυπουργό», παραπέμπει στη «νομική οδό», ώστε, όπως τονίζει «να αποδειχθούν οι αλήθειες μας», προσθέτοντας ότι «ο Δήμος Αχαρνών δεν διαθέτει στρατιές ούτε όπλα».

Παράλληλα κατηγορεί τον κ. Χρυσοχοΐδη ότι «επιλέγει να θάψει μια πόλη που το κράτος έχει πολλάκις χτυπήσει. Χτυπάει μια πόλη, στην οποία η εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά είναι είδη πρώτης κυκλοφορίας, αλλά ο ίδιος έκανε πως δεν τα είδε όπως και οι πολυπράγμονες σύμβουλοι και αξιωματικοί του», προσθέτει.


Και καταλήγει: «Ο άνθρωπος που βούλιαξε το Υπουργείο Ανταγωνιστικότητας και το ΕΣΠΑ, θέλει τώρα να κερδίσει το χαμένο χρόνο απευθυνόμενος σε ψηφοφόρους πρόβατα. Συγχαρητήρια κ. Χρυσοχοΐδη. Είναι όμως κάτι παραπάνω από βέβαιο, ότι η ανικανότητα νικιέται από την τύχη μόνο μια φορά. Είναι θέμα ημερών να αποδειχθεί και η ανικανότητα σας και η έλλειψη σχεδιασμού. Εσείς όμως θα έχετε πετύχει να είστε βουλευτής σε βάρος του ελληνικού λαού».

aftodioikisi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ