2012-04-30 11:25:55
Φωτογραφία για «Μαϊμού» τουριστικός πράκτορας εξαπατούσε σχολεία
Μεγάλο χρηματικό ποσό από πέντε σχολεία είχε αποσπάσει ένας 60χρονος, ο οποίος παρουσιαζόταν ως εκπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου που αναλάμβανε σχολικές εκδρομές.

«Μαϊμού» τουριστικός πράκτορας εξαπατούσε σχολεία

Ειδικότερα, μετά από καταγγελία καθηγήτριας Γυμνασίου υπεύθυνης σχολικής εκδρομής διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος είχε εμφανιστεί ως εκπρόσωπος ταξιδιωτικού γραφείου και αναλάβει την διοργάνωση της εκδρομής του σχολείου στη Μύκονο, λαμβάνοντας το χρηματικό ποσό των 3.186 ευρώ.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε κατά την άφιξη των μαθητών και των συνοδών τους στο ξενοδοχείο δεν είχε καταβάλλει όπως όφειλε για την κράτηση των δωματίων.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 60χρονος, χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία και πλαστά έγγραφα εμφανιζόταν σε διάφορα σχολεία της Αττικής ως εκπρόσωπος τουριστικού γραφείου και έπειθε τους υπεύθυνους των Σχολείων ότι μπορεί να διοργανώσει εκδρομές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας σε χαμηλές τιμές.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ότι ο 60χρονος κατά τον τελευταίο μήνα εξαπάτησε τους υπεύθυνους πέντε σχολείων της Αττικής, αποσπώντας τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 32.026 ευρώ.

Ο 60χρονος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής οδηγήθηκε στον Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ