2012-04-30 11:45:50
Φωτογραφία για Έχασε το ντέρμπι με τη Λιλ η Παρί-Προς τίτλο η Μονπελιέ
Η Παρί Σεν-Ζερμέν προηγήθηκε στο "Μετροπόλ", αλλά έχασε από την Λιλ για ένα ανόητο πέναλτι αλλά και μία μαγική σέντρα του Αζάρ.

Η Λιλ νίκησε με 2-1 την Παρί Σεν-Ζερμέν στο "Μετροπόλ" και ελαχιστοποίησε τις ελπίδες της για τίτλο, ενώ την πλησίασε και στους 2 βαθμούς.

Οι Παριζιάνοι για μία ακόμη φορά... αυτοκτόνησαν, καθώς προηγήθηκαν με τον Χαβιέρ Παστόρε στο 49', αλλά έχασαν την νίκη μέσα από τα χέρια τους

Στο 70' ο Μαμαντού Σακό ανόητα κράτησε τον Ρου και τον ανέτρεψε στα όρια της περιοχής, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και να τον αποβάλλει.

Ο Εντέν Αζάρ ισοφάρισε από τα 11 βήματα σε 1-1 και 8 λεπτά αργότερα με σέντρα αλα... Ριβάλντο δημιούργησε την ανατροπή.

Σέντραρε λοιπόν με το δεξί περνώντας το πίσω από το αριστερό, ο Τούλιο ντε Μέλο πήρε την πρώτη κεφαλιά και με την δεύτερη ο Ρου διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Εκτός του ότι η Παρί έχει 5 βαθμούς λιγότερους από την Μονπελιέ και φαίνεται να χάνει το πρωτάθλημα, με την Λιλ στο -2 κινδυνεύει να χάσει και την δεύτερη θέση, δηλαδή την απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

ΛΙΛ: Λαντρό, Ντεμπουσί, Μπάσα, Σεντζού, Ντιζν, Μαβουμπά, Πεντρετί (57' Τζο Κόουλ), Μπαλμόν, Παγέτ (69' Ρου), Αζάρ, Τούλιο ντε Μέλο.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Σίριγκου, Ζαλέ, Μπίσεβατς (44' Σακό), Αλέξ, Τιενέ, Τιάγκο Μότα, Ματουϊντί, Μααμαντού Σισοκό, Παστόρε, Νενέ (72' Λουγκάνο), Γκαμεϊρό (65' Οαρό).

*κόκκινη 70' Σακό

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ξέρει και θέλει ο Ρόγε
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ξέρει και θέλει ο Ρόγε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ