2012-04-30 11:50:24
Φωτογραφία για Αναλαμβάνει την Εθνική Ελπίδων ο Νικοπολίδης!
Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο "εκλεκτός" της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για να αναλάβει το τιμόνι της Εθνικής Ελπίδων, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Γιώργο Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος και ο τεχνικός διευθυντής Τάκης Φύσσας αποφάσισαν να δώσουν το χρίσμα στον παλαίμαχο γκολκίπερ, ο οποίος έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία του να κάτσει στον πάγκο κάποιας ομάδας με το που θα δώσει εξετάσεις για να πάρει το προπονητικό δίπλωμα.

Οι δύο άνδρες είχαν μάλιστα επικοινωνία με τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και τα "βρήκαν σε όλα", και όπως όλα δείχνουν η πρόσληψή του θα ανακοινωθεί επισήμως σε μία από τις προσεχείς συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Το πιθανότερο σενάριο με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα είναι πως ο Νικοπολίδης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Ελπίδων στον αγώνα κόντρα στη Βοσνία το Σεπτέμβριο, με το τελευταίο ματς του Γιώργου Γεωργιάδη στο τιμόνι να είναι λογικά αυτό με το Σαν Μαρίνο τον Ιούνιο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ