2012-04-30 12:14:03
Φωτογραφία για Απόπειρα ληστείας σε βάρος 79χρονης στη Λεμεσό
Αφού διέρρηξε την οικία στη συνέχεια επιυέθηκε εναντίοντης 79χρονης ιδιοκτήτριας και της οικιακής της βοηθού.

Ωστόσο οι φων'ές τους τον ανάγκασαν να τραπεί σε φυγή, μέχρι που ένας αστυνομικός ο οποίος διέμενε σε γειτονική οικία τον συνέλαβε. Ο λόγος γοα 52χρονος κάτοικο Λεμεσού που τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, την Κυριακή το βράδυ γύρω στις 22:00, πρόσωπο το οποίο φορούσε γυαλιά ήλιου και κουκούλα στο κεφάλι, εισήλθε σε οικία 79χρονης στη Λεμεσό με σκοπό να διαπράξει κλοπή.

Ο δράστης εισήλθε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η 79χρονη και άρχισε να ψάχνει. Η γυναίκα τον αντιλήφθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Αυτός την κτύπησε στο πρόσωπο με τα χέρια του, ενώ την ίδια στιγμή, εισήλθε στο δωμάτιο και η οικιακή βοηθός της 79χρονης για να την βοηθήσει, με αποτέλεσμα να δεχθεί και αυτή επίθεση.

Τις φωνές των δύο γυναικών, άκουσε άλλη γυναίκα που διαμένει στη διπλανή οικία και πήγε στην οικία της 79χρονης για να δει τι συμβαίνει. Ο δράστης μόλις αντιλήφθηκε τη γυναίκα, εγκατέλειψε την οικία πεζός ενώ φέρεται να έριξε και μια γλάστρα προς το μέρος της για να την αποτρέψει από το να τον ακολουθήσει.

Το συμβάν αντιλήφθηκε αστυνομικός ο οποίος διαμένει σε γειτονική οικία, ο οποίος και συνέλαβε τον δράστη.

Πρόκειται για 52χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος στη συνέχεια επανασυνελήφθει βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ