2012-04-30 22:00:13
Φωτογραφία για Νέο site προσφέρει σε όμορφες γυναίκες δωρεάν ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς
Δεν είναι εύκολο να γίνει κάποια μέλος στο Misstravel.com. Αλλά, αν τα καταφέρει, έχει να διαλέξει ανάμεσα σε εκατοντάδες πλούσιους «σπόνσορες», πρόθυμους να της κάνουν τα αεροπορικά εισιτήρια για να πάει μαζί τους στις Μπαχάμες, τις Μαλδίβες ή όπου αλλού πάντοτε ήθελε να ταξιδέψει και δεν μπορούσε Ουσιαστικά πρόκειται για την απόλυτη νομιμοποίηση της «ταξιδιωτικής πορνείας». Ακόμη και αν το σεξ υπονοείται, αλλά δεν αποτελεί υποχρέωση της όποιας γυναίκας επιλέξει να γίνει μέλος σε αυτό το prive club.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να μπει κάποια στο σάιτ, να ανεβάσει φωτογραφίες της και να περιγράψει τι είδους «συνταξιδευτή» αναζητά.

Στο σημείο αυτό οι οδηγίες είναι αυστηρές, καθώς το σάιτ ζητά να περιγράψεις που θέλεις να ταξιδέψεις και με τι είδους άντρα. Αλλά να μην ξεπέσεις σε προστυχιές, καθώς «πρόκειται για ένα δημόσιο προφίλ και περιεχόμενο με σεξουαλικά υπονοούμενα δεν επιτρέπεται».


Από εκεί και πέρα, περιμένεις να δεις ποιος από τα εκατοντάδες πλούσια μέλη-επιχειρηματίες θα θελήσει να επικοινωνήσει μαζί σου για να κανονίσετε ένα ταξίδι.

Άλλωστε, σκοπός του Misstravel, σύμφωνα με τους δημιουργούς του, είναι «να βρουν παρέα σε μοναχικά άτομα. Αφού κανείς δεν θέλει να ταξιδεύει μόνος».

Τέλος, εκείνα τα μέλη που κάνουν πολλά ταξίδια και αποδειχθούν εξαιρετικά δημοφιλή, ανταμείβονται πλουσιοπάροχα με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια και δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο.

Το μόνο που δεν διευκρινίζεται είναι τι ακριβώς χρειάζεται να κάνει κάποια για να της βάλει υψηλό βαθμό ο συνταξιδευτής της.

iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ