2012-05-01 09:31:44
Φωτογραφία για EKΛΟΓΕΣ 4+1
4+1 για τις εκλογές και πλέον η πολιτική κόντρα κορυφώνεται με αιχμή του δόρατος και τα σενάρια της επόμενης ημέρας.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιμένει στην ανάγκη να υπάρξει μια συστράτευση με βασικό πυλώνα το ΠΑΣΟΚ, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς επιμένει στην ανάγκη να υπάρξει ισχυρή αυτοδυναμία και κόβει κάθε συζήτηση για συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης βρίσκεται η πρόταση Τσίπρα για συστράτευση των αντιμνημονιακών δυνάμεων, με τον ίδιο να επιμένει και τους υπόλοιπους της Αριστεράς να απορρίπτουν την ιδέα.

Με αφορμή την πρόταση Τσίπρα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιδιώκει να κόψει τις διαρροές προς τα Αριστερά, ενώ στην ίδια λογική κινείται και ο Αντώνης Σαμαράς, επιδιώκοντας να χτυπήσει τον Πάνο Καμμένο. Στόχος των πολιτικών αρχηγών έως την ώρα της κρίσης, παραμένει η συσπείρωση των οπαδών τους, ενώ όσο πλησιάζουν προς την Κυριακή θα ανεβαίνει και το πολιτικό θερμόμετρο.


Τη στρατηγική των τελευταίων ημερών συζήτησε το απόγευμα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που μετέχουν στην Εκλογική Επιτροπή. Η Ιπποκράτους, που διοργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα την Παρασκευή, στοχεύει στην επανασυσπείρωση των παραδοσιακών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, που έχουν αποστασιοποιηθεί, ενώ επιχειρεί να σπάσει τη λογική της χαλαρής ψήφου, διαμηνύοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι δεδομένο σε οποιαδήποτε κυβερνητική σύμπραξη χωρίς καθαρή εντολή.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα δώσει την Τετάρτη 2 Μαΐου, στις 2.00 μ.μ, στο Ζάππειο Μέγαρο, συνέντευξη Τύπου, στους εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιεί το μεσημέρι ομιλία σε νέους εργαζόμενους στο Λαύριο.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα λάβει μέρος στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Ελληνική Χαλυβουργία και θα κάνει δηλώσεις.

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού ΣΥΡΙΖΑ - ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα Ιωάννινα και τη Λάρισα σήμερα. Θα έχει συνάντηση με Σωματείο Εργαζομένων στην ΔΩΔΩΝΗ (Ξενοδοχείο Olympic) και θα συμμετάσχει στον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς, στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων. Στη Λάρισα θα καταθέσει στεφάνι στην πλατεία Τάκη Γαργαλιάνου και ύστερα θα έχει συνάντηση με γυναίκες και άτομα με αναπηρία στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ν. Λάρισας. Το βράδυ θα μιλήσει σε ανοιχτή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 4 Μαΐου 2012 την Κεντρική Προεκλογική του Ομιλία στην Αθήνα στις 20:00 στο "Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας". Σήμερα, στις 19.00, θα πραγματοποιήσει ομιλία στην Τρίπολη.

Στο πλαίσιο των συνεντεύξεων Τύπου των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα παραχωρήσει διακαναλική συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 2 Μαΐου, στη 1 μμ. Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος. Σήμερα, η κομματική οργάνωση Νέας Σμύρνης, διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης στις 19:30. Θα μιλήσουν οι υποψήφιοι της Β΄ Αθήνας Ανδρέας Νεφελούδης, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Αλέξανδρος Παλαμίδης, Στέφανος Μπαγεώργος και Παναγιώτης Γαλανόπουλος.

Σήμερα ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών κ. Γιάννης Δημαράς θα επισκεφτεί την Πάτρα. Το πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής: 18:00 Συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο PATRA PALACE, 19:00 Περιοδεία στην πόλη της Πάτρας και επίσκεψη στο εκλογικό κέντρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην πλατεία Αγ. Γεωργίου.

Σήμερα, Πρωτομαγιά, η επικεφαλής της εκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη, θα επισκεφτεί στις 10:00πμ τους εργαζομένους του ΟΚΑΝΑ, οι οποίοι πραγματοποιούν κατάληψη στο κτίριο της Αβέρωφ 21 στο κέντρο της Αθήνας. Η Ιωάννα Κοντούλη θα κάνει δηλώσεις στον χώρο του ΟΚΑΝΑ, ενώ αμέσως μετά, θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση της πρωτομαγιάς.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ